Διδυμότειχο: Νέα υποψηφιότητα είναι στα σκαριά, με συνένωση δυνάμεων

Διδυμότειχο: Νέα υποψηφιότητα είναι στα σκαριά, με συνένωση δυνάμεων

Νέα δημοτική παράταξη με υποψήφιο δήμαρχο που το όνομα του δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα για την συγκεκριμένη θέση αλλά είναι γνωστός στους πολίτες, βρίσκεται στα σκαριά στο Διδυμότειχο και μάλιστα με συνένωση δυνάμεων πολλών πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, εν ενεργεία αλλά και πρώην υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις του Παρασκευά Πατσουρίδη και του Χρήστου Τοκαμάνη, αλλά και πρόσωπα που δεν είχαν αναμιχθεί τα προηγούμενα χρόνια στις δημοτικές εκλογές, έχουν πυκνώσει τις τελευταίες ημέρες τις συναντήσεις και συζητήσεις τους. Φαίνεται να έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής και απλά αναμένονται οι οριστικές απαντήσεις άλλων, προκειμένου να σχηματιστεί ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο, το οποίο θα διεκδικήσει με αξιώσεις την δημοτική αρχή.

Θα υπάρξει δηλαδή ένα “κράμα” έμπειρων (όχι κατ’ ανάγκη μεγάλων σε ηλικία) στελεχών στην λειτουργία του δήμου, ανθρώπων οι οποίοι απολαμβάνουν εκτίμησης στους πολίτες του δήμου Διδυμοτείχου, αλλά και ορισμένων που δεν είχαν κρύψει την πρόθεση τους να ηγηθούν δικού τους συνδυασμού. Δεν αποκλείεται μάλιστα όλα αυτά να οριστικοποιηθούν στα μέσα της εβδομάδας και να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που είναι δεδομένο ότι ο νυν δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης ετοιμάζεται να διεκδικήσει και τρίτη θητεία, ενώ επίσημα έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφιοι ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Τοκαμάνης, η δημοτική σύμβουλος και υποψήφια τα προηγούμενα χρόνια Βάγια Καραφείζη και ο Θόδωρος Σκίνδρης.