Συγκέντρωση τώρα στα Λουτρά παρουσία Χρήστου Μέτιου, προάγγελος εξελίξεων στις εκλογές της Περιφέρειας

Συγκέντρωση τώρα στα Λουτρά παρουσία Χρήστου Μέτιου, προάγγελος εξελίξεων στις εκλογές της Περιφέρειας

Μια σημαντική, σημαδιακή και πιθανότατα προάγγελος καθοριστικών εξελίξεων για τις εκλογές στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συγκέντρωση, υπάρχει αυτή την ώρα στα Λουτρά της Αλεξανδρούπολης, παρουσία του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.

Εκεί βρέθηκαν για φαγητό ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου Φώτης Αδαμάκης, ο πρώην δήμαρχος Τραϊανούπολης Δημήτρης Χρυσανίδης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου Στάθης Ασπιώτης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης Κώστας Χατζημιχαήλ, ο Βαγγέλης Ρούφος, ο Κώστας Κεβρεκίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ρηγόπουλος, ο Απόστολος Τζιτζούδης, ο Πρόδρομος Φωτακίδης, ο Σπύρος Μιχαηλόπουλος και άλλοι.

Στην παρέα βρέθηκε και ο Χρήστος Μέτιος, ενώ μαθαίνουμε ότι αυτή συνεχώς μεγαλώνει, αλλά κάποια πρόσωπα… έκπληξη δεν θα παραστούν. Τουλάχιστον όχι σήμερα και όχι ακόμα. Γιατί οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο θέμα των υποψήφιων Περιφερειαρχών οι εξελίξεις στον Έβρο αναμένονται ραγδαίες και… καταιγιστικές από την πλευρά της Ν.Δ και του υποψηφίου που στηρίζει επίσημα, του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.