Αλεξανδρούπολη: Κόλαση στο δημοτικό συμβούλιο που διακόπηκε – Παραλίγο να έρθουν στα χέρια για το Σφαγείο Φερών

Αλεξανδρούπολη: Κόλαση στο δημοτικό συμβούλιο που διακόπηκε – Παραλίγο να έρθουν στα χέρια για το Σφαγείο Φερών

Κόλαση επικράτησε πριν από λίγο στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, με μοναδικό θέμα συζήτησης την έγκριση των τευχών δημοπράτησης για την κατασκευή του Σφαγείου Φερών.

Υπήρξε τεράστια ένταση, αφού οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη διέκοπταν συνέχεια τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Απόστολο Φωτιάδη που άσκησε έντονη κριτική στην δημοτική αδχή για τα 6 χρόνια καθυστέρησης στην κατασκευή του Σφαγείου και την κοροϊδία των κατοίκων των Φερών. Πρώτος και καλύτερος διέκοπτε ο δήμαρχος φωνάζοντας σε έξαλλη κατάσταση, κάποιοι δημοτικοί του σύμβουλοι… ούρλιαζαν, κάτι που προκάλεσε γενικό χαμό.

Μάλιστα ο σύμβουλος Γιάννης Καρυπίδης εξανέστη με την τακτική αυτή προς τον κ.Φωτιάδη, αν και ανήκει στην παράταξη του Παύλου Μιχαηλίδη και άρχισε να κάνει έντονες παρατηρήσεις στο Νώντα Τερζή που έβγαζε κραυγές και δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει. Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Γκοτσίδης μάταια προσπαθούσε να επιβάλλει την τάξη και έτσι αναγκάστηκε να διακόψει για λίγα λεπτά την συνεδρίαση, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μέχρι να γίνει αυτό, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επαναλαμβάνοντας τα ίδια που λέει χρόνια τώρα για ευθύνες της Κυβέρνησης, των υπουργών και συγκεκριμένα του Χρήστου Σπίρτζη και πως ο ίδιος καθυστέρησε μόνο τρεις μήνες. Στις επισημάνσεις του εκ Φερών δημοτικού συμβούλου κ.Γουνδουλάκη, ότι κορόιδευε επί χρόνια τον κόσμο με όσα έλεγε υποσχόμενος κάθε τόσο ότι ξεκινάει η κατασκευή του Σφαγείου.

Κατά την διακοπή ο κ.Λαμπάκης δέχθηκε τις έντονες διαμαρτυρίες και κτηνοτρόφων και αγροτών από τις Φέρες που παρακολουθούν την συνεδρίαση και όταν τους απάντησε ότι θα πρέπει να ντρέπονται, του φώναξαν ότι ο ίδιος πρέπει να ντρέπεται για τα ψέματα που λέει όλα αυτά τα χρόνια στους Φεριώτες.