Τρεις πολύ δυνατούς υποψήφιους του ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος

Τρεις πολύ δυνατούς υποψήφιους του ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος

Τρεις πολύ δυνατούς υποψηφίους στο νομό Ροδόπης, ανακοίνωσε ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τον συνδυασμό “Περιθφερειακή Αναγέννηση” του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη.

Ο κ.Μέτιος όλο αυτό το διάστημα παράλληλα με τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες του Περιφερειάρχη, αφού θα πρέπει να “τρέχει” όλα τα θέματα και να υπάρχει διοίκηση, έκανε συνεχείς επαφές και συζητήσεις με υποψήφιους και ξεκίνησε να τους ανακοινώνει έναν-έναν. Επέλεξε το συγκεκριμένο σύστημα και όχι μια εκδήλωση… αμερικανικής προέλευσης, με φωτογραφία κάθε υποψήφιου που συμπαρατάσσεται μαζί του. Έτσι, μετά τον Αντιπεριφρειάρχη Κώστα Αντωνιάδη από την Καβάλα, τώρα ανακοίνωσε τρεις υποψήφιους από το νομό Ροδόπης.

Κωνσταντίνος Ναλμπάντης

Ο πρώην Πρόεδρος του Συσμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης και συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας Κωνσταντίνος Ναλμπάντης, ο οποίος έχει και αυτοδιοικητική πείρα, είναι ο ένας εξ αυτών. Ο ίδιος, αν και κάποια στιγμή υπήρχε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τον δήμο Κομοτηνής, τελικά αποφάσισε να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια και με δήλωση του αναφέρει:

“Με αίσθημα ευθύνης απάντησα θετικά στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου να είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη της Περιφερειακής Αναγέννησης. Προχωράμε μαζί για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τη Ροδόπη”.

Κατερίνα Ιωαννίδου

Η Κατερίνα Ιωαννίδου, επιχειρηματίας και γνώστης των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης αφού ήταν Αντιδήμαρχος στον δήμο Κομοτηνής, είναι άλλη μια δυνατή υποψηφιότητα με την “Περιφερειακή Αναγέννηση” του Χρήστου Μέτιου. Την καλωσόρισε ο ίδιος γράφοντας:

“Καλωσορίζουμε στην Περιφερειακή Αναγέννηση την Κατερίνα Ιωαννίδου, μια δραστήρια νέα επιχειρηματία με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και Αντιδήμαρχο του Δήμου Κομοτηνής. Μαζί με την Κατερίνα Ιωαννίδου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τη Ροδόπη”!

Σταύρος Παντελής

Ο Αγρονόμος-Τοπογράφος Μηχανικός Σταύρος Παντελής, θα είναι επίσης υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο και όπως ο ίδιος εξήγησε στην δήλωση του για την απόφαση αυτή:

“Επιθυμώ μια Περιφέρεια που να δημιουργεί επενδυτικές ευκαιρίες και να βελτιώνει την παραγωγική της βάση, που να αξιοποιεί τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, μια Περιφέρεια που να δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης.
Με αυτές τις σκέψεις, αποδέχθηκα με ιδιαίτερη τιμή και χαρά την πρόσκληση του νυν Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστου Μέτιου και να συμμετάσχω στο συνδυασμό ”Περιφερειακή Αναγέννηση”, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Ετοιμάζεται να ανακοινώσει πολύ

δυνατά ονόματα και στο νομό Έβρου

Η συγκεκριμένη τακτική του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και εκ νέου υποψήφιου με την παράταξη “Περιφερειακή Αναγέννηση” του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, θα συνεχιστεί σε όλους τους νομούς. Ανάμεσα τους και ο Έβρος, όπου κάνει τον τελευταίο καιρό συνεχή ταξίδια, συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις. Ετοιμάζεται μάλιστα τις επόμενες ημέρες να αρχίσει την ανακοίνωση υποψηφίων για το νομό Έβρου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δυνατά ονόματα, που προέρχονται μάλιστα όχι μόνο από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στηρίζει επίσημα τον κ.Μέτιο, αλλά και από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Τα ονόματα και η παρουσία στην τοπική κοινωνία, είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολύ πιο δυνατά και εντυπωσιακά, από αυτά που ανακοίνωσε ο έτερος υποψήφιος Χριστόδουλος Τοψίδης, ο οποίος μάλιστα κατάγεται και απ’ το νομό. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει παρουσίαση αρκετών ονομάτων από την περιοχή του βορείου Έβρου, με συνέντευξη τύπου και όχι… αμερικανιές τύπου Τοψίδη, στην Ορεστιάδα. Γιατί ως γνωστόν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και υποψήφιος με την “Περιφερειακή Σύνθεση”, ως τώρα δεν πραγματοποίησε καμιά εκδήλωση του στο νομό από τον οποίο προέρχεται, αλλά σε Κομοτηνή, Καβάλα. Προφανώς τον Έβρο τον θεωρεί…σίγουρο. Το ίδιο και ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς που επέλεξε Κομοτηνή και Καβάλα.