Κουκουράβας: “Υπήρξε δολιοφθορά στο εργοτάξιο αναδόχου των ασφαλτοστρώσεων”!!! – Πανηγυρική επιβεβαίωση του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ρεπορτάζ μας

Κουκουράβας: “Υπήρξε δολιοφθορά στο εργοτάξιο αναδόχου των ασφαλτοστρώσεων”!!! – Πανηγυρική επιβεβαίωση του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ρεπορτάζ μας

Πανηγυρική επιβεβαίωση του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ που δημοσίευσε το Evros-news.gr στις 27 Φεβρουαρίου με τίτλο: “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εμπρησμός η φωτιά στο εργοτάξιο κατασκευαστικής εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη που κατέστρεψε μηχανήματα; – Σιγή της αστυνομίας!!!”, από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργο Κουκουράβα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, για την υπογραφή της σύμβασης έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Αλεξανδρούπολης 2018-2019 (συντηρήσεις-διανοίξεις)», προϋπολογισμού 2.400.000€ από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη και τον εκπρόσωπο της μίας εκ των δύο αναδόχων εταιρειών που συγκροτούν την Κοινοπραξία, τον κ.Λασκαράκη, λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία πήρε τον λόγο ο κ.Κουκουράβας και είπε τα εξής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ:

“Επειδή κάποιοι την προηγούμενη εβδομάδα, με μια δολιοφθορά που έγινε σε ένα εργοτάξιο ενός εκ των αναδόχων πανηγύριζαν ότι τα ασφαλτικά δεν θα αρχίσουν, να πούμε ότι τα ασφαλτικά θα αρχίσουν όπως ήταν προγραμματισμένο μετά την Καθαρά Δευτέρα.

Επομένως τους αφήνουμε στην μιζέρια τους, να πανηγυρίζουν για κάτι που θα φέρει κακό στην πόλη είναι απαράδεκτο. Τα ασφαλτικά θα αρχίσουν και όπως είπε ο δήμαρχος θα… μαυρίσει ο τόπος”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ στο 0.48 πριν το τέλος

Υπογράφεται η σύμβαση έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Αλεξανδρούπολης 2018-2019 (συντηρήσεις-διανοίξεις)», προϋπολογισμού 2.400.000€ από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.Οι ασφαλτοστρώσεις αφορούν πέρα από τον αστικό ιστό, τις περιοχές Μαίστρο, Ν. Χηλή, Παλαγία, Συκοράχη, Κίρκη, Άβαντας, Απαλός, Μάκρη, Δίκελλα, Άνθεια, Αρίστηνο, Λουτρά, Νίψα, Πεύκα, Φέρες, Δορίσκος, Πυλαία, Βρυσούλα και Πόρος.

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Donnerstag, 7. März 2019

Να θυμίσουμε ότι το Evros-news.gr είχε αναφέρει ότι ξέσπασε μια πυρκαγιά τα ξημερώματα του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου σε εργοτάξιο κατασκευαστικής εταιρείας λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη, η οποία αν και προκάλεσε σοβαρές καταστροφές σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις δεν ανακοινώθηκε το παραμικρό από την αστυνομία, προκαλεί σίγουρα ερωτηματικά.

Ποιος κρύβεται πίσω από την δολιοφθορά;

Η αστυνομία γιατί συνεχίζει την σιωπή;

Μάλιστα το Evros-news.gr αναρωτιόταν και είχε ερωτηματικό αν ήταν εμπρησμός η φωτιά στο εργοτάξιο της γνωστής κατασκευαστικής εταιρείας “ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ και ΣΙΑ Ε.Ε” που βρίσκεται στην περιοχή του χωριού Αγνάτια έξω από την Αλεξανδρούπολη. Αποδείχθηκε λοιπόν, με την ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ, ότι ήταν τελικά εμπρησμός και δολιοφθορά η συγκεκριμένη φωτιά, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από την Πυροσβεστική και την αστυνομία (ανεπίσημα γιατί δημόσια δεν ανακοινώθηκε το παραμικρό), κατέστρεψε μηχανήματα παραγωγής πίσσας η οποία χρησιμοποιείται απ’ την εταιρεία σε ασφαλτοστρώσεις.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εμπρησμός η φωτιά στο εργοτάξιο κατασκευαστικής εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη που κατέστρεψε μηχανήματα; – Σιγή της αστυνομίας!!!

Μάλιστα, επειδή η κατασκευαστική εταιρεία “ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ και ΣΙΑ Ε.Ε” συμμετέχει στην Κοινοπραξία με την ΑΚΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ του κ.Λασκαράκη και ανέλαβαν μαζί το έργο των ασφαλτοστρώσεων αξίας 2,4 εκατομμυρίων ευρώ, αναρωτιόμαστε αν η κατασκευαστική εταιρεία αντιμετωπίζει και σοβαρό πρόβλημα για την υλοποίηση του έργου. Ούτε πανηγυρίζαμε, ούτε τίποτα από αυτές τις ανοησίες που είπε ο κ.Κουκουράβας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, γιατί σε εμάς που αποκαλύψαμε το θέμα αναφέρονταν προφανώς.

Επί της ουσίας όμως προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά και θα πρέπει η Αστυνομία να δώσει απαντήσεις και να μην συνεχίζει την σιωπής της. Αν πρόκειται για δολιοφθορά όπως είπε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας, που προφανώς και δεν… τα έβγαλε από το μυαλό του, ειδικά την συγκεκριμένη φράση, ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν; Ποιος μπορεί να ήθελε κάτι τέτοιο; Υπάρχουν αποτελέσματα από τις έρευνες που γίνονται, αφού και η Πυροσβεστική όπως μάθαμε έκανε αυτοψία και παρέδωσε την έκθεση της στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης;

Υ.Γ: Για τις διαψεύσεις και τους ισχυρισμούς της εταιρείας και όσα μας καταλογίζει με εξώδικο της, το οποίο φυσικά θα δημοσιεύσουμε, θα τα πούμε πιο αναλυτικά.