Λαμπάκης: Θα… μαυρίσει ο τόπος με τις ασφαλτοστρώσεις που ξεκινάμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Λαμπάκης: Θα… μαυρίσει ο τόπος με τις ασφαλτοστρώσεις που ξεκινάμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα… μαυρίσει ο τόπος στον δήμο Αλεξανδρούπολης, με τις ασφαλτοστρώσεις που ξεκινούν μετά την Καθαρά Δευτέρα στον δήμο Αλεξανδρούπολης, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, κατά την χθεσινή υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Αλεξανδρούπολης 2018-2019 (συντηρήσεις-διανοίξεις)».

Το έργο είναι προϋπολογισμού 2.400.000 και υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας ΑΚΜΩΝ Ενεργειακή κ.Λασκαράκη, που θα εκτελέσει το έργο σε κοινοπραξία με τον Μιχαήλ Κούγκουλος. Οι ασφαλτοστρώσεις αφορούν πέρα από τον αστικό ιστό, τις περιοχές Μαίστρο, Ν. Χηλή, Παλαγία, Συκοράχη, Κίρκη, Άβαντας, Απαλός, Μάκρη, Δίκελλα, Άνθεια, Αρίστηνο, Λουτρά, Νίψα, Πεύκα, Φέρες, Δορίσκος, Πυλαία, Βρυσούλα και Πόρος.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας επεσήμανε πως πρόκειται για την μεγαλύτερη εργολαβία στο κομμάτι των ασφαλτοστρώσεων, που έχει γίνει ποτέ στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν μετά την Καθαρά Δευτέρα από το κέντρο του αστικού ιστού και να ολοκληρωθούν μετά το Πάσχα. Σε ότι αφορά τους οικισμούς σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, οι παρεμβάσεις θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ

Υπογράφεται η σύμβαση έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Αλεξανδρούπολης 2018-2019 (συντηρήσεις-διανοίξεις)», προϋπολογισμού 2.400.000€ από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.Οι ασφαλτοστρώσεις αφορούν πέρα από τον αστικό ιστό, τις περιοχές Μαίστρο, Ν. Χηλή, Παλαγία, Συκοράχη, Κίρκη, Άβαντας, Απαλός, Μάκρη, Δίκελλα, Άνθεια, Αρίστηνο, Λουτρά, Νίψα, Πεύκα, Φέρες, Δορίσκος, Πυλαία, Βρυσούλα και Πόρος.

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Donnerstag, 7. März 2019

Ένα σχόλιο

  1. Έπρεπε να πηγαίνουμε σε εκλογές για να μαυρίσει ο τόπος?
    Να το δω και να μην το πιστέψω.
    Όλη η πόλη και η Χιλή θέλει μαύρισμα…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*