Γιάννης Ζαμπούκης: “Αποκλείεται να συνεργαστούμε με τον κύριο Λαμπάκη και την παράταξη του”

Γιάννης Ζαμπούκης: “Αποκλείεται να συνεργαστούμε με τον κύριο Λαμπάκη και την παράταξη του”

“Ξεκαθαρίζω ότι η παράταξη μας “Δήμος για Όλους-Πρώτα Εσύ” και εγώ ως Γιάννης Ζαμπούκης αποκλείεται να συνεργαστούμε με τη νυν δημοτική αρχή. Αποκλείεται οποιασδήποτε μορφής συνεργασία με τον κύριο Λαμπακη. Είμαστε θετικότατοι με όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης κράτησε για το τέλος της συνέντευξης του την ¨είδηση”, μιλώντας εφ’ όλης της ύλης στον Δημήτρη Κολιό και τον Maximum FM 93,6.

Ο κ.Ζαμπούκης ξεκαθάρισε άλλη μια φορά πως είναι εναντίον της εξόρυξης του χρυσού, αλλά και κάθε άλλης επένδυσης που καταστρέφει το περιβάλλον και την ζωή των πολιτών. Τόνισε την σημασία που δίνει ο ίδιος προσωπικά και οι συνεργάτες του στην διαρκή ενημέρωση των δημοτών για όλα τα ζητήματα που θα επιχειρήσει να αλλάξει η δημοτική του αρχή και δεν θα ενεργεί αλαζονικά, ετσιθελικά και χωρίς να ακούει τον κόσμο, “καρφώνοντας” το νυν δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, που ακολουθεί ως γνωστόν αυτή την τακτική. Με τις έντονες αντιδράσεις που είναι γνωστό ότι προκαλεί.

Συμπλήρωσε πως ένα από τα προτερήματά του είναι ότι ξέρει να ακούει και πως δεν έχει πρόβλημα να αλλάζει γνώμη, όταν ακούσει τα σωστά επιχειρήματα από την άλλη πλευρά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ MAXIMUM FM

O υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και Επικεφαλής της παράταξης Δήμος για όλους. Πρώτα ΕΣΥ κ. Γιάννη Ζαμπούκη στον ΜΑXIMUM FM 93,6“Αποκλείεται κάθε συνεργασία με τη νυν Δημοτική Αρχή και τον κ. Λαμπάκη – Θετικότατοι με τις υπόλοιπες παρατάξεις”

Gepostet von Maximum Maximumfm am Donnerstag, 7. März 2019