Δήμος Σουφλίου: Καλακίκος-Πουλιλιός 1-0, αφού η Αποκεντρωμένη Μακεδονίας-Θράκης, δέχθηκε την προσφυγή του πρώτου

Δήμος Σουφλίου: Καλακίκος-Πουλιλιός 1-0, αφού η Αποκεντρωμένη Μακεδονίας-Θράκης, δέχθηκε την προσφυγή του πρώτου

Νικητή τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παναγιώτη Καλακίκο, ανέδειξε η “κόντρα” που είχε λίγο πριν τις εκλογές με τον δήμαρχο Σουφλίου Βαγγέλη Πουλιλιό, με την απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Γιάννη Σάββα.

Συγκεκριμένα, με απόφαση της 6ης Μαρτίου που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, κατά την εξέταση προσφυγής κατά της αριθμ. 324/18 απόφασης της οικονομικής επιτροπής του δήμου Σουφλίου, αποδέχθηκε την από 24-01-2019 προσφυγή των δημοτικών συμβούλων του δήμου Σουφλίου κκ. Καλακίκο Παναγιώτη, Μαλιαχούστα Θεοδοσίου και Δαρούση Δημήτριου.

Αυτή έγινε κατά της αριθμ. 324/18 απόφασης της οικονομικής επιτροπής του δήμου Σουφλίου αναφορικά με την ανάθεση σε δικηγόρο για την κατάθεση προσφυγής ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης σχετικά με διοικητικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν εις βάρος του δήμου Σουφλίου και ακυρώνουμε αυτήν για τους λόγους που αναφέρονται στο Β΄ σκεπτικό μέρος της παρούσης απόφασης.


Οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Καλακίκο που θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος, πέτυχαν μια απόφαση που σίγουρα είναι αρνητική για τον δήμαρχο κ.Πουλιλιό, επικεφαλής και της Οικονομικής επιτροπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥΛΙΛΙΟΥ 1-0

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*