Σουφλί: Καταδίωξαν 24χρονο Έλληνα, έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω στις προστατευτικές μπάρες και τον συνέλαβαν

Σουφλί: Καταδίωξαν 24χρονο Έλληνα, έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω στις προστατευτικές μπάρες και τον συνέλαβαν

Καταδίωξαν από το Σουφλί 24χρονο Έλληνα στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου, έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες στο χωριό Λύρα μεταφέροντας λαθρομετανάστες και τελικά τον συνέλαβαν σε χωράφι που είχε κρυφτεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίΝωση της ΕΛ.ΑΣ, Συνελήφθησαν στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τρείς (3) διακινητές, ένας 23χρονος Έλληνας και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 35 και 19 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκατέσσερις (14) λαθρομετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 23χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Πλησίον του οικισμού Λύρας, οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα να έχει ακινητοποιηθεί μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ διαπίστωσαν ότι ο 23χρονος, ο οποίος είχε διαφύγει, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Άμεσα, πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον δράστη κρυμμένο σε παρακείμενο αγροτεμάχιο και να τον συλλάβουν.

Στη δεύτερη περίπτωση, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και του  Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς διακινητές, διότι, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 35χρονο και συνοδηγό τον 19χρονο, μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Ιάσμου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*