Αλεξανδρούπολη: Γονάτισαν δείχνοντας αφοσίωση ή για να φαίνεται… γίγαντας ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης;

Αλεξανδρούπολη: Γονάτισαν δείχνοντας αφοσίωση ή για να φαίνεται… γίγαντας ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης;

Πολύς κόσμος και μεγάλο κέφι επικράτησαν στην αποκριάτικη παρέλαση της Αλεξανδρούπολης το περασμένο Σάββατο, αλλά το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο σίγουρα…έκλεψε την παράσταση.

Όπως βλέπετε, Αντιδήμαρχοι και γενικότερα δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, αρκετά ψηλοί οι περισσότεροι, αποφάσισαν και… γονάτισαν στην μέση της κεντρικής Λεωφόρου Δημοκρατίας. Είτε επειδή ήθελαν να δείξουν αφοσίωση στον επικεφαλής τους, είτε για να φαίνεται… γίγαντας ο κ.Λαμπάκης. Όλοι άλλωστε ξέρουμε πως ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης δεν είναι και… πρώτο μπόι.

Οπότε, δίπλα στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ Γιώργο Ουζουνίδη (πρώτος δεξιά), στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη, τον Αντιδήμαρχο Φερών (ή και facebook) Νίκο Γκότση, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Κουκουράβα, τον Κυριάκο Αετόπουλο και τον ευρισκόμενο σε αργία λόγω καταδίκης για πλαστό πτυχίο Αντώνη Βαμβακερό, θα έδειχνε… πολύ κοντός. Ζουμπάς δηλαδή, αλλά επειδή όλοι οι συνεργάτες του τον αγαπούν, βρήκαν τελικά την λύση γι’ αυτό το φωτογραφικό ενσταντανέ.