Αύριο η τελετή Παράδοσης-Παραλαβής στην XII Μεραρχία Αλεξανδρούπολης – Την Πέμπτη στη XVI στο Διδυμότειχο

Αύριο η τελετή Παράδοσης-Παραλαβής στην XII Μεραρχία Αλεξανδρούπολης – Την Πέμπτη στη XVI στο Διδυμότειχο

Αύριο Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Μαρτίου, θα γίνουν οι τελετές Παράδοσης-Παραλαβής των Διοικητών της XII Μεραχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης και XVI Μεραρχίας Πεζικού Διδυμοτείχου.

Αύριο στην Αλεξανδρούπολη, η τελετή ξεκινάει στις 12:30 στο Στρατόπεδο Πατσούκα και ο απερχόμενος Διοικητής Υποστράτηγος Δημήτριος Κούκκος, θα παραδώσει στον αντικαταστάτη του, τον Εβρίτη Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη.

Την Πέμπτη 14 του μήνα και αι ώρα 10 το πρωί, θα πραγµατοποιηθεί η τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της ∆ιοίκησης της XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχίας Πεζικού «∆Ι∆ΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» στο Στρατόπεδο «ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ» στο ∆ιδυµότειχο. Ο απερχόμενος Υποστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος, θα παραδώσει την διοίκηση στον “διάδοχο” του Υποστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη.

Το βιογραφικό του Υποστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη

νέου Διοικητή της XII Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης

Ο Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, που αναλαμβάνει αύριο και επίσημα την διοίκηση της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη, κατάγεται από το χωριό Παλιούρι Διδυμοτείχου, αλλά γεννήθηκε το 1964 στο χωριό Κυανή Διδυμοτείχου απ’ όπου καταγόταν η συγχωρεμένη μητέρα του Ειρήνη.

Μπήκε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1982 και αποφοίτησε το 1986 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Έχει παρακολουθήσει όλα τα Σχολεία Εκπαίδευσης Αξιωματικών Πεζικού που προβλέπονται.

Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας.

Διαθέτει Μεταπτυχιακό στη “Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων”.

Έχει παρακολιουθήσει εκπαιδεύσεις σε σχολεία του ΝΑΤΟ, καθώς και σε Νορβηγία, Γερμανία.

Υπηρέτησε ως αξιωματικός μεταξύ άλλων στο Β’ Σώμα Στρατού στη Βέροια,  ως Διοικητής του 516 Μ/Κ ΤΠΖ στο Λαγό Διδυμοτείχου και Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου της 1ης Στρατιάς.

Υπήρξε Ακόλουθος Άμυνας της χώρας μας στο Πεκίνο της Κίνας, με αρμοδιότητα επίσης σε Κορέα και Ιαπωνία.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, δύο αγοριών και μιας κόρης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*