Στους Μπέηδες, τις χοροεσπερίδες και τις πίτες πρώτοι οι βουλευτές Έβρου – Στις διεκδικήσεις… άφαντοι

Στους Μπέηδες, τις χοροεσπερίδες και τις πίτες πρώτοι οι βουλευτές Έβρου – Στις διεκδικήσεις… άφαντοι

Ένα θέμα που ετοιμαζόμουν να θίξω εδώ στο Evros-news.gr, με αφορμή επισκέψεις που έκανα τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορα χωριά του νομού όπου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις, με… πρόλαβε και το έκανε ο φίλος Σάκης Τσομπανίδης από τον Δίλοφο Τριγώνου.

Κι αφορά την παρουσία των βουλευτών των δύο μεγάλων κομμάτων, του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ, σε διοργάνωση Μπέηδων, χοροεσπερίδες, κοπές πίτας, απιοκριάτικες παρελάσεις και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις που εδώ και λίγο καιρό βρίσκονται στο φόρτε τους. Γράφει λοιπόν, δημοσιεύοντας και τις σχετικές φωτογραφίες, ο Σάκης Τσομπανίδης για την παρουσία της Νατάσας Γκαρά και του Αναστάσιου Δημοσχάκη:

“Στις φωτογραφίες είναι δύο από τούς βουλευτές τών δύο μεγάλων κομμάτων τού Έβρου στα πανηγύρια του Τριγώνου που τρέχουν άλλοι για να βγάλουν λόγο και άλλοι για να φωτογραφιθούν με κατοίκους, ενώ όπως γράψαμε τήν προηγούμενη Παρασκευή, κανένας τους δεν παραβρέθηκε στην μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στα Δίκαια Τριγώνου για το Κέντρο Υγείας!!!”

Συμφωνούμε και επαυξάνουμε, αλλά και επισημαίνουμε επίσης, ότι και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας πριν λίγες ημέρες στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας για το εργοστάσιο Ζάχαρης και τοον αφανισμό της τευτλοκαλλιέργειας, κανένας βουλευτής επίσης δεν έδωσςε το παρόν.

Μια και οι επισημάνσεις πάντυως αφορούν το Τρίγωνο και επειδή οι δυο κινητοποιήσεις των κατοίκων για το Κέντρο Υγείας Δικαίων και το εργοστάσιο Ζάχαρης έγιναν στον δήμο Ορεστιάδας, να επισημάνουμε ότι ούτε ο δήμαρχος Βασ’ίλης Μαυρίδης παρέστη σε κάποια από αυτές.

Όταν μάλιστα πριν λίγο καιρό, επισημαίναμε ότι δυστυχώς κάποιοι σύλλογοι παρά την ψήφιση από τους τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών τους δέχονταν στις εκδηλώσεις τους, αντί να τους κηρύξουν ανεπιθύμητους για την παράδοση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, κάποιοι που στα λόγια παριστάνουν τους.. αγωνιστές και πατριώτες, δυσανασχέτησαν και μας έκλεισαν το τηλέφωνο όταν τους το επισημάναμε.

Υ.Γ: Επειδή θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και δεν έχουμε πρόβλημα να πηγαίνουμε κόντρα στο… ρεύμα, στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν είναι μόνο οι βουλευτές που έχουν παρουσία σε αυτές τις εκδηλώσεις (Μπέηδες, πίτες, χοροεσπερίδες, πανηγύρια, αποκριάτικες παρελάσεις) και όχι σε διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις, αλλά και πολλοί Εβρίτες. ΠΟυ όταν τους απευθύνουν κάλεσμα να δώσουν το παρόν, προτιμούν τον… καναπέ και ύστερα τους φταίνε οι άλλοι.

Κώστας Πιτιακούδης 

Ένα σχόλιο

  1. Δεν είμαι ρομπότ

    Και στην προδοσία πρώτοι…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*