ΣΥΡΙΖΑ: Αποθέωση της οικογενειοκρατίας – Έβαλαν υποψήφια Ευρωβουλευτή την κόρη του βουλευτή Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά

ΣΥΡΙΖΑ: Αποθέωση της οικογενειοκρατίας – Έβαλαν υποψήφια Ευρωβουλευτή την κόρη του βουλευτή Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά

Τόσα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσε τα παλιά κόμματα, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ εκτός των άλλων και για οικογενειοκρατία. Μόλις ήρθε στην εξουσία, τους… ξεπέρασε, διορίζοντας ο καθένας τους άνδρες, γυναίκες, παιδιά, αδέρφια, ανίψια, μέχρι και… γκόμενες ή γκόμενους.

Χαρακτηριστικό δείγμα οικογενειοκρατίας και οι υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές, αφού όσον αφορά την Θράκη, μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κυβερνώντος κόμματος, στους πρώτους 16 υποψήφιους περιλαμβάνεται και η Μουσταφά Ουφούκ από την Κομοτηνή, που είναι δικηγόρος, δημοτική σύμβουλος Κομοτηνής της παράταξης «Πολη-τική Ανατροπή” και κόρη του νυν βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά.

Κι αυτοί έχουν μετά το θράσος να μιούν και να κουνάνε το δάχτυλο στα άλλα κόμματα για οικογενειοκρατία; Τους έχουν ξεπεράσει και έχουν γίνει πολύ χειρότεροι εδώ και αρκετό καιρό. Να τους χαίρονται, ιδιαίτερα οι δεξιοί που τους ψήφισαν για να γλιτώσουν μερικά ευρώ ΕΝΦΙΑ, αφού πίστεψαν πως θα τον καταργούσε ο Αλέξης Τσίπρας. Κι αντί για τον ΕΝΦΙΑ, κατάργησε την… ελληνική Μακεδονία χαρίζοντας την στους Σκοπιανούς.