Κρύβει… είδηση η χειραψία Ζαμπούκη-Χατζόπουλου στο Καρναβάλι των Φερών για τις δημοτικές εκλογές;

Κρύβει… είδηση η χειραψία Ζαμπούκη-Χατζόπουλου στο Καρναβάλι των Φερών για τις δημοτικές εκλογές;

Το κέφι, η ανέμελη διάθεση, η διασκέδαση και η χαρά των συμμετεχόντων κυριάρχησαν στο Καρναβάλι των Φερών την Καθαρά Δευτέρα, ενώ υπήρξαν και διάφορα ευτράπελα, όπως ο έντονος εκνευρισμός του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη στην σάτυρα για το Σφαγείο και το Λύκειο.

Τα πρώτα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των άλλων τοπικών ΜΜΕ, που πάντως δεν αντιλήφθηκαν(;) τον εκνευρισμό του κ.Λαμπάκη, αλλά το δημοσιογραφικό “μάτι” του Evros-news.gr που όπως ξέρετε καλά είναι πάντα… αντισυστημικό, “συνέλαβε” ένα πολύ ιδιαίτερο φωτογραφικό ενσταντανέ το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει και την… ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, αφού μπορεί να αφορά τις εξελίξεις στα θέματα των δημοτικών εκλογών της Αλεξανδρούπολης.

Ο φακός μας λοιπόν κατέγραψε μια συνάντηση, συνοδευόμενη από πολύ θερμή χειραψία μάλιστα, του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη με το μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής αλλά και της 5μελούς γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Νίκο Χατζόπουλο. Να ήταν απλά μια κοινωνική συνάντηση στον γενικό… χαμό που επικρατούσε ή σηματοδοτεί κάτι νέο που έρχεται στα αυτοδιοικητικά πράγματα; Γιατί ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανακοινώσει επίσημη στήριξη στον Δημήτρη Λαζόπουλο.

Αν όμως δούμε το μήνυμα που γράφει το μπλουζάκι της υποψηφίας (με τον Γιάννη Ζαμπούκη) δημοτικής συμβούλου Δέσποινας Βοτάνη: “Αγαπάω τα νέα πράγματα. Εσύ όχι;” ίσως μπορεί να σκεφθεί κανείς πως μπορεί να είναι και σημαδιακό. Λέτε την συγκεκριμένη χειραψία να πληροφορήθηκε ο Βαγγέλης Λαμπάκης που… ικέτευε για επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ με την γνωστή επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και γι’ αυτό να… πήρε ανάποδες και να πήρε το μικρόφωνο ν’ απαντήσει στην σάτυρα για το Σφαγείο;

Για να δούμε τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες. Θα έχει πράγματι πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.