Ορεστιάδα: Κοντά σε λύση για εκτελωνισμό του ειδικού λεωφορείου μεταφοράς παιδιών ΑμεΑ – ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ

Ορεστιάδα: Κοντά σε λύση για εκτελωνισμό του ειδικού λεωφορείου μεταφοράς παιδιών ΑμεΑ – ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ

Πολύ κοντά σε λύση για το σοβαρό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί εδώ και περίπου έναν χρόνο για τον εκτελωνισμό του ειδικού λεωφορείου μεταφοράς παιδιών ΑμεΑ του δήμου Ορεστιάδας, έχει φτάσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Απομένει να συγκεντρωθεί ένα ποσό 1.100 ευρώ και σ’ αυτό θα πρέπει να ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Πρόκειται για το θέμα που ανέδειξε ιδιαίτερα και πολύ έντονα το Evros-news.gr, γι’ αυτό άλλωστε κιαι δεχθήκαμε έντονες και συνεχείς επιθέσεις από τον δήμαρο Βασίλη Μαυρίδη, επειδή είχαμε επισημάνει την αδιαφορία του στο συγκεκριμένο πρόβλημα και την άρνηση του να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης, επικαλούμενος γραφειοκρατικά εμπόδια. Μάλιστα όλο αυτό το θέμα στοίχισε ουσιαστικά και την αποχώρηση από την δημοτική παράταξη του νυν δημάρχου της δημοτικής συμβούλου Αναστασίας Γκαϊδατζή, η οποία ως Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλης Δοξιπάρας «Ο Αητός», χειρίστηκε την υπόθεση. Πρωταγωνίστησε στην φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία της Πέγκυς Ζήνα στην Ορεστιάδα όπου και συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την αγορά του λεωφορείου, ενώ με δικά της προσωπικά έξοδα και πολλές προσπάθειες, πήγε και το έφερε από την Γερμανία.

-ΝΤΡΟΠΗ: Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Β.Μαυρίδης δεν δίνει χρήματα για εκτελωνισμό του λεωφορείου των Παιδιών ΑΜΕΑ

Τότε προέκυψε το πρόβλημα με τον εκτελωνισμό και τις αρκετές χιλιάδες ευρώ που απαιτούνταν, ο κ.Μαυρίδης όχι μόνο αρνήθηκε να βοηθήσει αν και το ειδικό λεωφορείο θα δωρίζονταν στον δήμο Ορεστιάδας για τις ανάγκες μεταφοράς στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Ορεστιάδας, αλλά την κατηγόρησε κιόλας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και σε δηλώσεις του.

Τότε η Πρόεδρος Αναστασία Γκαϊδατζή και τα μέλη του συλλόγου ξεκίνησαν την προσπάθεια συγκέντρωσης των χρημάτων, συστρατεύθηκε μαζί τους και η δημοτική σύμβουλος και υποψήφια δήμαρχος πλέον Μαρία Γκουγκουσκίδου που και αυτή δέχθηκε “επιθέσεις” από την δημοτική αρχή. Τελικά με προσπάθειες της κ.Γκαϊδατζή βρέθηκε λύση και μειώθηκε το ποσό στις 2.300 ευρώ, και ήδη καλύφθηκε κατά ένα μεγάλο μέρος χάρη και στην σημαντική συμβολή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου, ο οποίος μέσω της Προέδρου Έυης Ορφανού ξεκίνησε “εκστρατεία” ενημέρωσης.

-Βασίλης Μαυρίδης: Λύση για τον εκτελωνισμό του λεωφορείου των ΑΜΕΑ υπάρχει, αν θέλει ο δήμαρχος(video)

Αρκετοί από πολλά μέρη της Ελλάδας ανταποκρίθηκαν υπολείπεται πλέον ένα ποσό 1.100 ευρώ και όσοι θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια μπορούν να το πράξουν κάνοντας κατάθεση στον παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό:

GR03 0171 1850 0061 8514 5124 001

Όλοι θα πρέπει να βοηθήσουν έστω με λίγα ευρώ, γιατί αυτά τα παιδιά έχοπυν ανάγκη ένα λεωφορείο ειδικό για τις μετακινήσεις τους, που θα δώσει λύση στο συγκεκριμένο καθημερινό πρόβλημα.

-Ορεστιάδα: Πρωτοβουλία εράνου ετοιμάζουν πολίτες, για συγκέντρωση των χρημάτων εκτελωνισμού του λεωφορείου παιδιών ΑΜΕΑ