Ορεστιάδα: “Μπαμ” με ανακοίνωση απ’ την Μαρία Γκουγκουσκίδου υποψηφιοτήτων Προέδρου και Αντιπροέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών

Ορεστιάδα: “Μπαμ” με ανακοίνωση απ’ την Μαρία Γκουγκουσκίδου υποψηφιοτήτων Προέδρου και Αντιπροέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών

Με δυο ξεχωριστούς ανθρώπους της Ορεστιάδας συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου και έκανε το “μπαμ” με ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων της Προέδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου “Μαζί για Ζωή” κ.Εύης Ορφανού και του Αντιπροέδρου κ. Θεόδωρου Ραχμανίδη.

Κατά την συνάντηση και την συζήτηση τους, αντάλλαξαν απόψεις με την υποψήφια Δήμαρχο για το μέλλον της περιοχής, για το κοινωνικό πρόσωπο, τις κοινωνικές και υγειονομικές δομές του Δήμου. Συμφώνησαν να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της δημοτικής παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω” και να δώσουν τη μάχη για έναν ανθρώπινο Δήμο με έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Η κ. Εύη Ορφανού γεννήθηκε το 1971 στη Γερμανία. Τα τελευταία 23 χρόνια ζει στην Ελλάδα εκ των οποίων τα τελευταία 4 στην Ορεστιάδα.

Η μακροχρόνια εμπειρία της στις δημόσιες σχέσεις την χαρακτηρίζει, διότι εργαζόταν επί σειρά ετών στην Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στο Τμήμα Εθιμοτυπίας, Άμυνας και στο Γραφείο του Γερμανού Πρέσβη στην Αθήνα.

Επίσης ήταν για πολλά χρόνια Εθελόντρια Διασώστης του Ερυθρού Σταυρού στη Γερμανία, με μεγάλη κοινωνική δράση. Διατελεί Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου “Μαζί για Ζωή”, τον οποίο διοικεί με μεγάλη μέχρι τώρα επιτυχία. Υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Ορεστιάδας, ενώ τώρα είναι Αντιπρόεδρος. Επίσης είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ορεστιάδας.

Σήμερα σπουδάζει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου Public Relations –  Δημόσιες Σχέσεις.

Αν και ετεροδημότης στην πόλη μας, την τιμά ιδιαίτερα να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω”.

Η κ. Ορφανού έγινε γνωστή για τη μεγάλη κοινωνική της ευαισθησία και τις μάχες που έχει δώσει στον τόπο μας στα θέματα υγείας. Έχει μάθει από την επαγγελματική της πορεία να διεκδικεί δυναμικά χωρίς να χαρίζεται.

Υποστηρίζει τις απόψεις της ανοιχτά με πάθος μέχρι τέλους, χωρίς συμβιβασμούς και είναι πάντα προσιτή σε όλους.

Υποστηρίζει την άποψη ότι βοηθάμε εδώ και τώρα όσο μπορούμε γιατί δεν γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει το αύριο. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στην παροχή βοήθειας και υποστήριξης στους καρκινοπαθείς και επίσης στους πάσχοντες από σπάνια νοσήματα.

Είναι εξαιρετικά φιλόζωη και θα δώσει μεγάλη μάχη για τα δικαιώματα των αδέσποτων.

Γνωρίζει την αγγλική και τη γερμανική γλώσσα.

Είναι παντρεμένη με τον ιατρό ακτινολόγο Ιωάννη Τσάμη και έχουν μία κόρη 9 ετών.

Ο Θεόδωρος Ραχμανίδης

Ο κ. Θεόδωρος Ραχμανίδης είναι 48 ετών. Είναι απόφοιτος σχολής προγραμματιστών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εργάσθηκε επί 17 χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος και σύμβουλος ιδιωτικών επιχειρήσεων. Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου “Μαζί για Ζωή”.

Η Μαρία συγκινημένη απ’ τη διάθεση για προσφορά των συνομιλητών της δήλωσε:

Μας τιμά ιδιαίτερα η συμμετοχή της κ. Ορφανού και του κ. Ραχμανίδη στα ψηφοδέλτιά μας. Μαζί θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι ο Δήμος, αλλά και η οργανωμένη κοινωνία, τους χρειάζεται όλους και τους φροντίζει όλους. Παίρνουμε δύναμη απ’ τη δύναμή τους. Από σήμερα, όχι μόνο ο συνδυασμός μας, αλλά ολόκληρη η τοπική κοινωνία είναι πιο ευαίσθητη, πιο σίγουρη, πιο αισιόδοξη. Μα πάνω απ’ όλα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ευχαριστώ την Εύη και τον Θόδωρο απ’ τα βάθη της ψυχής μου για τη γενναιότητα και τη συμμετοχή τους”.