Στην Θράκη την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα στείλει μήνυμα στήριξης στον Χρήστο Μέτιο

Στην Θράκη την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα στείλει μήνυμα στήριξης στον Χρήστο Μέτιο

Στην Θράκη θα βρεθεί την Παρασεκυή 15 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποιώντας τελικά την επίσκεψη που αναβλήθηκε τις προηγούμενες φορές, με στόχο φυσικά να στείλει μήνυμα στήριξης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου προς κάθε κατεύθυνση .

Με κοινή τους ανακοίνωση οι πέντε ΝΟ.Δ.Ε. της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, & Ροδόπης) αναφέρουν ότι καλούν σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/3/2019 και ώρα 18:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Ελισσώ» (Βασιλίσσης Σοφίας 9 – Ξάνθη). Θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δράμας Ο Πρόεδρος της

ΝΟΔΕ Έβρου

Ο Πρόεδρος της

ΝΟΔΕ Καβάλας

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Ο Πρόεδρος της

ΝΟΔΕ Ροδόπης

Ανδρούτσος

Αθανάσιος

Παρασκευόπουλος

Πολυζώης

Δράκος

Χαράλαμπος

Πατερακης

Μιχαήλ

Βεζυργιαννίδης

Ιωάννης

Όλοι ελπίζουν ότι με την παρουσία του και όσα θα πει ο Πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα στηρίξει έμπρακτα την δική του επιλογή να διεκδικήσει την Περιφέρεια ΑΜ-Θ ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Γιατί έχει υπάρξει ήδη αρκετή… ανοχή στις “αντάρτικες” κινήσεις και ορισμένοι έχουν εκλάβει ως αδυναμία την… σιωπή της Ν.Δ. την οποία και προσπαθούν να εκμεταλλευθούν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*