Στην Θράκη την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα στείλει μήνυμα στήριξης στον Χρήστο Μέτιο

Στην Θράκη την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα στείλει μήνυμα στήριξης στον Χρήστο Μέτιο

Στην Θράκη θα βρεθεί την Παρασεκυή 15 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποιώντας τελικά την επίσκεψη που αναβλήθηκε τις προηγούμενες φορές, με στόχο φυσικά να στείλει μήνυμα στήριξης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου προς κάθε κατεύθυνση .

Με κοινή τους ανακοίνωση οι πέντε ΝΟ.Δ.Ε. της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, & Ροδόπης) αναφέρουν ότι καλούν σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/3/2019 και ώρα 18:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Ελισσώ» (Βασιλίσσης Σοφίας 9 – Ξάνθη). Θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δράμας Ο Πρόεδρος της

ΝΟΔΕ Έβρου

Ο Πρόεδρος της

ΝΟΔΕ Καβάλας

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Ο Πρόεδρος της

ΝΟΔΕ Ροδόπης

Ανδρούτσος

Αθανάσιος

Παρασκευόπουλος

Πολυζώης

Δράκος

Χαράλαμπος

Πατερακης

Μιχαήλ

Βεζυργιαννίδης

Ιωάννης

Όλοι ελπίζουν ότι με την παρουσία του και όσα θα πει ο Πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα στηρίξει έμπρακτα την δική του επιλογή να διεκδικήσει την Περιφέρεια ΑΜ-Θ ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Γιατί έχει υπάρξει ήδη αρκετή… ανοχή στις “αντάρτικες” κινήσεις και ορισμένοι έχουν εκλάβει ως αδυναμία την… σιωπή της Ν.Δ. την οποία και προσπαθούν να εκμεταλλευθούν.