Χιλιάδες μάτια μαθαίνουν και γνωρίζουν το Parrot’s Beak στο Διδυμότειχο, απ’ το επίσημο περιοδικό της Aegean

Χιλιάδες μάτια μαθαίνουν και γνωρίζουν το Parrot’s Beak στο Διδυμότειχο, απ’ το επίσημο περιοδικό της Aegean

Χιλιάδες μάτια διαβάζουν, μαθαίνουν και γνωρίζουν το Parrot’s beak Espresso-Cocktails-Aperitif στο Διδυμότειχο, μέσα απ’ το “BLUE”, το επίσημο περιοδικό της Aegean airlines, της κορυφαίας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας αλλά και μιας από τις καλύτερες και πιο δυναμικές στο κόσμο.

Στο τεύχος που κυκλοφορεί και το διαβάζουν όσοι ταξιδεύουν με την συγκεκριμένη εταιρεία αφού βρίσκεται μπροστά από το κάθισμα τους, στο αφιέρωμα που υπάρχει για το νομό Έβρου, γίνεται αναφορά και στις επιλογές διασκέδασης που έχει κάποιος επισκέπτης στην πόλη του Διδυμοτείχου και προτείνεται το κορυφαίο στέκι της πόλης, τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλάτος που έκανε το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό οδοιπορικό και έκανε στάση για καφέ ή ποτό στο Parrot’s Beak: “Για ποτό στο Parrot’s Beak (Βασιλέως Γεωργίου 20), με ρετρό διακόσμηση, τζαζ και φανκ μουσική και μια μικρή κάρτα με signature και κλασικά κοκτέιλ”. 

Για όσους θεωρούν πως η μικρή αυτή αναφορά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο περιοδικό αναμένεται να το διαβάσουν χιλιάδες μάτια, Έλληνες και ξένοι που ταξιδεύουν με την Aegean και οι παρουσιάσεις που γίνονται σε διάφορα μαγαζιά, φαγητού, ποτού και διασκέδασης, είναι αποδεδειγμένο πως έχουν προκαλέσει στη συνέχεια το τεράστιο ενδιαφέρον πολλών να τα επισκεφθούν και να τα γνωρίσουν.

Επισκεφθείτε λοιπόν και εσείς τo Parrot’s beak Espresso-Cocktails-Aperitif, την φρέσκια εκδοχή των “old new” bars, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, αλλά και μοναδικά κοκτέιλ και απεριτίφ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Ήρθε και έγινε το αγαπημένο στέκι στο Διδυμότειχο και όλη την περιοχή (Βασιλέως Γεωργίου 20-Τηλ:25530 24478).

Σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον, θα δοκιμάσετε μοναδικές γεύσεις Cocktails και Aperitif από επαγγελματίες bartender που θα σας… ξετρελάνουν και θα σας απογειώσουν. Πρωτότυπες μίξεις ποτών που δεν βρίσκετε πουθενά αλλού, θα σας προσφέρουν μια σπουδαία εμπειρία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*