Υποψήφιος δήμαρχος επίσημα Διδυμοτείχου ο Κώστας Δημητρίου, επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για το Διδυμότειχο”

Υποψήφιος δήμαρχος επίσημα Διδυμοτείχου ο Κώστας Δημητρίου, επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για το Διδυμότειχο”

Υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου, επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για το Διδυμότειχο”, θα είναι ο Κώστας Δημητρίου, που επισημοποιεί πλέον τις προθέσεις του για διεκδίκηση της δημοτικής αρχής.

Ο κ.Δημητρίου είναι συνταξιούχος του δημοσίου και ήταν υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές με τον Χρήστο Τοκαμάνη. Το όνομα του μάλιστα ακούστηκε ως επικρατέστερου να ηγηθεί της παράταξης του πρώην δημάρχου, ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι ο κ.Τοκαμάνης θα πρέπει να αφήσει την θέση σε κάποιον άλλο, όμως επειδή κάτι τέτοιο δεν συνέβη, κατεβάζει δικό του ψηφοδέλτιο.

Ο Κωνσταντίνος Δημητρίου έχει ήδη στην παράταξη του τον Σάκη Σίμογλου, που αποφάσισε να μην κατέβει ο ίδιος τελικά ως υποψήφιος δήμαρχος και να συστρατευθεί μαζί του, ενώ υπάρχουν αρκετοί που ήδη έχουν αρχίσει και εκφράζονται θετικά για την παράταξη του και την προσπάθεια που ξεκίνησε. Έχει προχωρήσει σε επαφές και συζητήσεις με αρκετούς ακόμα πιθανούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, αλλά προτιμάει τα αθόρυβα και μεθοδικά βήματα για να κάνει δουλειά ουσίας.

Το Evros-news.gr είχε αποκαλύψει από τις 4 Μαρτίου ότι ετοιμαζόταν η συγκεκριμένη κίνηση και είχε προχωρήσει σημαντικά. Τώρα πλέον έχουμε το λογότυπο του νέου συνδυασμού και ήδη προχωρούν όλες οι άλλες διαδικασίες.

-Ο Κώστας Δημητρίου ετοιμάζεται να ανακοινώσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Διδυμοτείχου – Μαζί του ο Θ.Σίμογλου