Δήμος Αλεξανδρούπολης: Μετά το γκαζόν τώρα “φυτεύουν”… αρπακολατζίδικα τους υμιυπόγειους κάδους και σε θέσεις πάρκινγκ

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Μετά το γκαζόν τώρα “φυτεύουν”… αρπακολατζίδικα τους υμιυπόγειους κάδους και σε θέσεις πάρκινγκ

Χωρίς κανέναν προγραμματισμό και σχεδιασμό, καθαρά… αρπακολατζίδικα λόγω προεκλογικής περιόδου για την δημιουργία επικοινωνιακών εντυπώσεων, φαίνεται ότι τοποθετούνται οι υμιυπόγειοι κάδοι απορριμμάτων από τον δήμο Αλεξανδρούπολης. 

Έτσι, αφού “φύτεψαν” κάποιους στην παραλιακή οδό μέσα σε παρτέρια, καταργώντας και καταστρέφοντας σημαντικό τμήμα του γκαζόν(το πράσινο γενικότερα φαίνεται ότι τους εκνευρίζει γι’ αυτό έκοψαν και ένα σωρό δέντρα), άρχισαν τις τοποθετήσεις και σε θέσεις πάρκινγκ. Όπως στις δυο περιπτώσεις που βλέπετε στην οδό Βενιζέλου δίπλα στο κατάστημα της Wind. Θα μπορούσε να παρατηρήσει κανείς εύγλωττα, γιατί δεν τους τοποθέτησαν πάνω στα φαρδύ τμήμα του πεζοδρομίου και… κατάργησαν θέσεις πάρκινγκ αυτοκινήτων, αν και στην Αλεξανδρούπολη είναι πλέον πολύτιμες, αλλά γενικότερα στις ενέργειες της δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη και ιδιαίτερα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Κουκουράβα δεν υπάρχει καμιά λογική.

Υπάρχει φυσικά και το θέμα που επίσης αναδείξαμε. Πως θα γίνεται το άδειασμα των κάδων από το ειδικό γερανοφόρο απορριμματοφόρο του δήμου, αφού θα καταργηθούν και επιπλέον θέσεις πάρκινγκ στα σημεία που πρέπει να μένουν ελεύθερα για το άδειασμα. Αν μάλιστα σκεφθεί κανείς ότι θα τοποθετηθούν αρκετοί τέτοιοι υμιβυθιζόμενοι κάδοι, τότε οι θέσεις παρκαρίσματος που καταργούνται είναι πολλές. Κι όλα αυτά σε μια Αλεξανδρούπολη που έχει τεράστιο πρόβλημα με την έλλειψη θέσεων στάθμευσης.