Νέες απευθείας πτήσεις από Ρωσία ανακοίνωσε η Έλενα Κουντουρά – Καμιά αναφορά για Αλεξανδρούπολη

Νέες απευθείας πτήσεις από Ρωσία ανακοίνωσε η Έλενα Κουντουρά – Καμιά αναφορά για Αλεξανδρούπολη

Η Ελλάδα προτίθεται το 2019 να επεκτείνει το πρόγραμμα των πτήσεων από πόλεις της ρωσικής περιφέρειας προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αλλά και από Μόσχα, Αγία Πετρούπολη προς διάφορες ελληνικές πόλεις δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αναφορά για την Αλεξανδρούπολη.

Επειδή πριν από καιρό επανήλθαν πάλι τα σενάρια για απ’ ευθείας πτήσεις από την Αγία Πετρούπολη προς το αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, το γνωστό “παραμύθι” των 9 χρόνων της δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη, η κ.Κουντουρά δεν ανέφερε τίποτα. «Το 2019 δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο πρόγραμμα των πτήσεων και εγκαινιάζουμε νέους προορισμούς. Θα υπάρξουν μόνιμες πτήσεις προς το Ηράκλειο, την Κω, την Ζάκυνθο και άλλες πόλεις, ώστε οι Ρώσοι τουρίστες να μπορούν να φθάσουν εύκολα σ’ αυτούς τους προορισμούς», δήλωσε η Ελληνίδα υπουργός Τουρισμού από τη Μόσχα όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, όπως μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti.

Επισήμανε επίσης ότι η Ελλάδα έχει περίφημες σχέσεις με τους Ρώσους τουριστικούς πράκτορες και καταβάλλει προσπάθειες να επεκτείνει γεωγραφικά τις πτήσεις από την Ρωσία. «Από τη μία πλευρά, εγκαινιάζουμε νέους προορισμούς από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη και από την άλλη προσθέτουμε τις ρωσικές περιφέρειες από τις οποίες θα πραγματοποιούνται πτήσεις με προορισμούς την Αθήνα και Θεσσαλονίκη», διευκρίνισε η Έλενα Κουντουρά.

Λαζόπουλος: Δημόσιος απολογισμός της λειτουργίας του Γραφείου Ενημέρωσης και

Επιχειρηματικής Συνεργασίας  Αγ. Πετρούπολης – Αλεξανδρούπολης

Να υπάρξει Δημόσιος απολογισμός της λειτουργίας του Γραφείου Ενημέρωσης και Επιχειρηματικής Συνεργασίας  Αγ. Πετρούπολης – Αλεξανδρούπολης, ζητάει με αφορμή την συγκεκριμένη εξέλιξη ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της παράταξης “Ενότητα για μια Νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης”, ο Δημήτρης Λαζόπουλος με ανακοίνωση του.

Όπως αναφέρει:

“Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από την  τελετή εγκαινίων του Γραφείου Ενημέρωσης και Επιχειρηματικής Συνεργασίας  Αγ. Πετρούπολης – Αλεξανδρούπολης που η λειτουργία του στοχεύει στην ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των δύο δήμων .

Η  νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις ερχόμενες εκλογές , οφείλει να  σχεδιάσει ρεαλιστικά και στηριγμένη σε πραγματικά στοιχεία  μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την ανάπτυξη του τουρισμού και την στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας όλων, καλούμε τη σημερινή δημοτική αρχή να προβεί α) σε αναλυτικό απολογισμό των εργασιών του Γραφείου Ενημέρωσης και Επιχειρηματικής Συνεργασίας  Αγ. Πετρούπολης – Αλεξανδρούπολης και β) των μέχρι σήμερα αποτελεσμάτων σε τουριστικό ,εμπορικό, επιχειρηματικό και πολιτιστικό επίπεδο”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*