Εορτασμός Καθολικής Εκκλησίας Αλεξανδρούπολης με πανηγυρική Θεία Λειτουργία

Εορτασμός Καθολικής Εκκλησίας Αλεξανδρούπολης με πανηγυρική Θεία Λειτουργία

Η Καθολική Εκκλησία Αγίου Ιωσήφ της Αλεξανδρούπολης, καλεί τους απανταχού Καθολικούς καθώς και όλους τους φίλους, να παρευρεθούν στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία που θα τελέσει ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Τοποτηρητής του Αποστολικού Βικαριάτου Θεσσαλονίκης Σεβ. Ιωάννης Σπιτέρης. 

Η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία , θα τελεστεί την Κυριακή  17  Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00, στον Ιερό Καθολικό Ναό Αγίου Ιωσήφ της Αλεξανδρούπολης (Ελευθερίου Βενιζέλου 76), χοροστατούντος του Καθολικού Αρχιεπισκόπου, με τη συμμετοχή όλων των πιστών της Αλεξανδρούπολης καθώς επίσης και προσκυνητών από την Θεσσαλονίκη, η οποία θα διαρκέσει περίπου ΜΙΑ ώρα.

Την ίδια ημέρα, ο Αρχιεπίσκοπος μαζί με τους προσκυνητές θα επισκεφθούν επίσης και την Καθολική Εκκλησία Αγίου Ιωσήφ της Ξάνθης  (Πινδάρου 11β) όπου θα τελέσει την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στις 18:00 το απόγευμα.
Να επισημανθεί πως ΟΛΕΣ οι Θείες Λειτουργίες είναι “ανοιχτές” για οποιονδήποτε ενδιαφέρετε να τις παρακολουθήσει – συμμετάσχει ή να γνωρίσει την Καθολική Εκκλησία!