“Σημαία” τα προγνωστικά στοιχηματικής εταιρείας έχει κάνει ο Τοψίδης – Λόγω εμπειρίας από τα “φρουτάκια”;

“Σημαία” τα προγνωστικά στοιχηματικής εταιρείας έχει κάνει ο Τοψίδης – Λόγω εμπειρίας από τα “φρουτάκια”;

“Σημαία” τα προγνωστικά άγνωστης στοιχηματικής εταιρείας, όπου ο ίδιος φέρεται να έχει το προβάδισμα για εκλογή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”, περιφέρει μάλιστα την συγκεκριμένη… τζογαδόρικη πρόβλεψη με το κινητό του και την επιδεικνύει σε όποιον συναντάει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά φρόντισε να υπάρξουν και δημοσιεύματα σε διάφορα ΜΜΕ, προκειμένου να δημιουργήσει επικοινωνιακές εντυπώσεις. Σύμφωνα λοιπόν με τα συγκεκριμένα προγνωστικά αυτής της εταιρείας, για να κερδίσει ο ίδιος η απόδοση είναι 1.70 (βάζεις ένα ευρώ παίρνεις 1,70 ευρώ), ενώ η απόδοση για τον Χρήστο Μέτιο είναι 2.40 και πολύ μεγαλύτερα για τους Κώστα Κατσιμίγα, Κώστα Σιμιτσή. Προφανώς ο κ.Τοψίδης ξεχνάει, επειδή μιλάμε για στοίχημα, ότι και η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρόσφατο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Άγιαξ αλλά και η Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν τεράστια φαβορί (με απόδοση 1.20 ή 1.50) και αποκλείστηκαν. Όσοι… πόνταραν σε αυτούς δηλαδή έπαθαν οικονομική ζημιά.

Έχει εμπειρία από τα “φρουτάκια”

που ασχολούνταν παλαιότερα

Την ίδια ζημιά παθαίνουν και όσοι για παράδειγμα ποντάρουν τζογαδόρικα στα γνωστά “φρουτάκια”, που παλαιότερα ήταν παράνομα και τώρα έχουν νομιμοποιηθεί είτε στα καταστήματα του ΟΠΑΠ play, είτε στα επίσημα καζίνο ή στο διαδίκτυο. Αναφερόμαστε στα παράνομα “φρουτάκια” του παρελθόντος, γιατί οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως είναι φυσικό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ να ασχολείται και να χρησιμοποιεί ως “όπλα” δημιουργίας επικοινωνιακών εντυπώσεων… τζογαδόρικες προβλέψεις. Διαθέτει βλέπετε εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα εδώ και πολλά χρόνια. Από τον καιρό που ασχολούνταν με τον παράνομο τζόγο, τα “φρουτάκια”, με τα μαγαζιά που είχε στην Ορεστιάδα και για τα οποία είχε ασχοληθεί επισταμένως η εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Τότε είχαν γίνει καταγγελίες από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο με στοιχεία και ντοκουμέντα για τον Χριστόδουλο Τοψίδη και είχε προκληθεί χαμός, αφού είχε αναφερθεί και η κουμπαριά του με το Νικήτα Κακλαμάνη.

Ήταν οι εποχές που καταστρέφονταν οικονομικά συντοπίτες μας Εβρίτες από τα παράνομα “φρουτάκια” του κυρίου Τοψίδη, διαλύονταν οικογένειες και υπήρχαν τεράστια κοινωνικά δράματα. Για να… αυγατίζει τα χρήματα του ο σημερινός Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, που φυσικά όλα αυτά δεν θέλει να τα θυμάται μια και τα τελευταία χρόνια… χτίζει προφίλ πετυχημένου επιχειρηματία. Αυτά τα γνωρίζουν όχι μόνο στην Ορεστιάδα και τον βόρειο Έβρο ή σε ολόκληρο το νομό Έβρου, αλλά σε όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Μέχρι και στην Δράμα για παράδειγμα, όπου στην πρόσφατη παρουσία εκεί του κ.Τοψίδη, του.. θύμισε κάποιος εκείνες τις αξέχαστες εποχές.