Αλεξανδρούπολη: Πόλος έλξης το άγαλμα “Νίκης της Σαμοθράκης” που τοποθετήθηκε στο Νομαρχείο

Αλεξανδρούπολη: Πόλος έλξης το άγαλμα “Νίκης της Σαμοθράκης” που τοποθετήθηκε στο Νομαρχείο

Πόλος έλξης έχει γίνει από την πρώτη ημέρα της τοποθέτησης του μπροστά στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης το αντίγραφο του αγάλματος της Νίκης της Σαμοθράκης, το οποίο θα βρίσκεται εκεί προσωρινά μέχρι να μεταφερθεί στην Σαμοθράκη.

Ήδη αρκετός κόσμος όχι μόνο το βλέπει και το θαυμάζει, αλλά και φωτογραφίζεται δίπλα σε αυτό, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Μάλιστα ένας από αυτούς που το επισκέφθηκαν είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος. Κι επειδή έχουν υπάρξει αντιδράσεις από πολλούς Σαμοθρακίτες, οι οποίοι επισημαίνουν γιατί δεν μεταφέρθηκε στο νησί και προσωρινά τοποθετήθηκε στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, την εξήγηση έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Gepostet von John Zagkidis am Donnerstag, 14. März 2019

Μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS FM και τον Σταύρο Αποστολίδη, τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει η κατασκευή του τσιμεντένιου βάθρου πάνω στο οποίο θα τοποθετηθεί το αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης, ώστε να μεταφερθεί το άγαλμα στο νησί και να τοποθετηθεί στον αυλόγυρο του Αρχαιολογικού Μουσείου στην Παλαιόπολη Σαμοθράκης. Το συγκεκριμένο έργο θα πρέπει να ολοκληρώσει η Αρχαιολογική υπηρεσία όπως εξήγησε.

Ένα σχόλιο

  1. Δεν χορταίνετε η Νίκη μας…
    Πολύ καλή δουλειά έγινε.
    Από την ώρα που έγιναν τα αποκαλυπτήρια 8 φορές χτες πέρασα και καμάρωνα την Νίκη μας!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*