Κοίτα ποιοι μιλάνε: Οι ΛΑΓΟΙ Τοψίδη (Ζαγναφέρης, Μαρκόπουλος, Ιωσηφίδης, Αμοιρίδης) κατηγορούν τον Πέτροβιτς!!!

Κοίτα ποιοι μιλάνε: Οι ΛΑΓΟΙ Τοψίδη (Ζαγναφέρης, Μαρκόπουλος, Ιωσηφίδης, Αμοιρίδης) κατηγορούν τον Πέτροβιτς!!!

Κάποιοι προσπαθούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη των πολιτών, νομίζοντας ότι έπαθαν ομαδικό… αλτσχάιμερ και μάλιστα έχουν το θράσος παριστάνουν τους τιμητές της στάσης και συμπεριφοράς άλλων, όταν οι ίδιοι είναι…πρωταθλητές της κυβίστησης, κοινώς κωλοτούμπας.

Οι ξεκάθαροι ΛΑΓΟΙ του υποψήφιου Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη και αναφερόμαστε στους Αντιπεριφερειάρχες Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο και Αλέξανδρο Ιωσηφίδη, τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη, έχουν τώρα το… θράσος να κατηγορούν με αυτή την λέξη τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, επειδή αποφάσισε να συμπορευθεί με το νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Όλοι αυτοί, μαζί με τους Γάκηδες, τον καταδικασμένο από την Δικαιοσύνη και ευρισκόμενο σε αργία λόγω αυτού του γεγονός Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη και τον Εξακουστό, την ίδια στιγμή που δημόσια συναντιόταν και συζητούσαν για επιλογή ενός εξ αυτών ως επικεφαλής ώστε να διεκδικήσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, αποδείχθηκε πως λειτουργούσαν ως ΛΑΓΟΙ του Τοψίδη.

Αλλά όπως λέει και ο λαός μας: “Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του”. Όταν συναντιόταν όλοι μαζί και διαβεβαίωναν τον κ.Πέτροβιτς πως θα είναι μαζί και δίπλα του, ώστε να διεκδικήσει την διοίκηση της Περιφέρειας κόντρα στον κ.Μέτιο, αποδείχθηκε πως είχαν συμφωνήσει με τον Χριστόδουλο Τοψίδη και αυτό αργά ή γρήγορα θα αποδεικνύονταν. Άρα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΡΑΣΟΣ όλοι αυτοί που καιροσκοπικά ενεργούν, να κατηγορούν τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου για ΛΑΓΟ. Η φωτογραφία μάλιστα είναι στις 6 Φεβρουαρίου, όπου όλοι αυτοί που τώρα τον κατηγορούν έπιναν καφέ μαζί του.

Φανατικοί “εχθροί” Μαρκόπουλος, Ιωσηφίδης

και τώρα… καιροσκοπικά συναγωνιστές

Οι Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος και Αλέξανδρος Ιωσηφίδη για παράδειγμα, οι οποίοι όπως όλοι γνωρίζουν ήταν… ορκισμένοι εχθροί στα 4 προηγούμενα χρόνια που βρίσκονται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Κυριολεκτικά δεν μιλούσε ο ένας στον άλλον, αν και κατάγονται από τον ίδιο νομό, παίρνουν αποφάσεις γι’ αυτόν ως χωρικός και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, αλλά έλεγαν τα χειρότερα στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους ο ένας για τον άλλον. Κι αυτό το γνωρίζουν όχι μόνο οι συνάδερφοι τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά και πολλοί ακόμα, που τώρα… ξεκαρδίζονται στα γέλια, βλέποντας τους να παριστάνουν τους… συναγωνιστές και φίλους, λόγω κοινής παρουσίας τους στην “Περιφερειακή Σύνθεση” του υποψήφιου Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη.

Η συμμετοχή τους σε αυτό το καθαρά… καιροσκοπικό συνονθύλευμα, δεν μπορεί φυσικά να “σβήσει” τις πολύ κακές έως εχθρικές σχέσεις τους όλα αυτά τα χρόνια. Όπως λένε εξάλλου άνθρωποι που τους γνωρίζουν, “όσο και αν ψάξετε, κάποια κοινή φωτογραφία των Μαρκόπουλου, Ιωσηφίδη δεν πρόκειται να βρείτε. Μόνο τώρα που είναι συνυποψήφιοι με τον Τοψίδη, αλλά και πάλι τους… χωρίζει αυτός ευρισκόμενος ανάμεσα τους. Για τόσο καλές σχέσεις και τόσο αγαπημένους συνεργάτες μιλάμε”.

Ξεφτίλισαν τον Ζαγναφέρη χήρα και

κόρη του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη

Είναι μάλιστα τόσο μεγάλο το θράσος ορισμένων, που επικαλούνται και… χρησιμοποιούν το όνομα του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, υπό την εμπνευσμένη ηγεσία του οποίου εκλέχθηκαν το 2014 και προσπαθούν να τον… οικειοποιηθούν για ίδιον όφελος. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, που αν και είχε δηλώσει επίσημα πως θα διεκδικήσει την Περιφέρεια ΑΜ-Θ ως υποψήφιος Περιφερειάρχης πρώτος έκανε… κο-κο-κο και οπισθοχώρησε, σε σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο facebook μετά την ανακοίνωση κοινής πορείας των Χρήστου Μέτιου-Δημήτρη Πέτροβιτς, αφού κατηγόρησε τον τελευταίο, ανέφερε το όνομα του συχωρεμένου Παυλίδη.

Όμως τόσο η χήρα όσο και η κόρη του αείμνηστου Περιφερειάρχη σχολίασαν από κάτω με αρνητικό τρόπο την συγκεκριμένη αναφορά και τον… ξεφτίλισαν ζητώντας του να “κατεβάσει” την επίκληση του ονόματος Παυλίδη. Κι αυτός “έσβησε” τόσο το κομμάτι αυτό όσο και την παρέμβαση της συζύγου και της κόρης, αλλά άφησε τα όσα ανέφερε για τον κ.Πέτροβιτς, γράφοντας:

Αλήθεια, όλα αυτά πότε τα “ανακάλυψε”; Όταν φωτογραφίζονταν μαζί του και τον διαβεβαίωνε ότι τον στηρίζει να διεκδικήσει την Περιφέρεια, ενώ συγχρόνως συζητούσε με τον Τοψίδη; Ιδιαίτερα οι πολύ βαρείς χαρακτηρισμοί ποιον αφορούν. Γιατί δεν έχει το θάρρος της γνώμης του να μιλήσει με συγκεκριμένα ονόματα, το παλικάρι, ο ασυμβίβαστος Ζαγναφέρης που θα… πήγαινε ως το τέλος την υποψηφιότητα του κόντρα σε όλους και όλα και τώρα… τρέχει να κάνει τον κολαούζο του Τοψίδη, όπως και οι Μαρκόπουλος, Ιωσηφίδης και δυστυχώς και ο σοβαρός Αμοιρίδης; Όλα αυτά τα… φρούτα (όχι “φρουτάκια, αυτά τα είχε παράνομα πριν από χρόνια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης που στηρίζουν και καταστρέφονταν οικονομικά άνθρωποι) που ξαφνικά “ανακάλυψαν” ότι ο Πέτροβιτς είναι λαγός; Οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΛΑΓΟΙ Τοψίδη;