Ομιλία με ξεκάθαρο μήνυμα Μητσοτάκη υπέρ Μέτιου: “Συνεχίζει το έργο του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη”

Ομιλία με ξεκάθαρο μήνυμα Μητσοτάκη υπέρ Μέτιου: “Συνεχίζει το έργο του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη”

Με μια ομιλία στη διάρκεια της οποίας επανέλαβε την ξεκάθαρη στήριξη του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα σε όλους ότι θα πρέπει να βοηθήσουν ώστε το κόμμα να κερδίσει με την επίσημη υποψηφιότητα του την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Είναι ενδεικτικό ότι σε κάθε αναφορά που έκανε ο κ.Μητσοτάκης στον κ.Μέτιο, τα στελέχη και τα μέλη που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου της Ξάνθης, χειροκροτούσαν έντονα. Εκτός του “αντάρτη” υποψήφιου για την Περιφέρεια Χριστόδουλου Τοψίδη, που βρέθηκε στην συγκέντρωση και συνοφρυωμένος παρακολουθούσε τους πάντες να… αποθεώνουν κάθε αναφορά στον Χρήστο Μέτιο. 

Με το ξεκίνημα της ομιλίας του μάλιστα, φρόντισε να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα: “Είμαι εδώ σήμερα για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι για να παρέχω την αμέριστη στήριξη μου στον Χρήστο Μέτιο για να είναι ο επόμενος εκλεγμένος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο δεύτερος είναι για να σας μιλήσω για το σχέδιο μου για την επόμενη μέρα της χώρας. Για το σχέδιο μου για το μέλλον της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και πως η αντίληψη μου έρχεται και συμπίπτει, έρχεται και κουμπώνει με το αναπτυξιακό πρόταγμα το οποίο παρουσίασε ο Χρήστος Μέτιος.

Γιατί είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι δίνουμε πολιτικό χρώμα στις Περιφερειακές εκλογές, όχι γιατί θέλουμε απλά να καταγράψουμε κάποιες εκλογικές νίκες το βράδυ των εκλογών, για να βαφτούν γαλάζιες όσο το δυνατόν περισσότερες Περιφέρειες. Θα γίνει αυτό, δεν έχω καμιά αμφιβολία. Αλλά δεν μας αρκεί αυτό. Γιατί έχουμε πει από την πρώτη στιγμή πως από την στιγμή που υπάρχει αιρετή Περιφέρεια με σημαντικούς πόρους, πρέπει να συμβαδίζει με το αναπτυξιακό πρόταγμα και σχέδιο της κεντρικής Κυβέρνησης”.

Ιδιαίτερη αναφορά στον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη

” Το ίδιο όραμα υπηρετεί ο Χρήστος Μέτιος και οι συνεργάτες του”

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον αείμνηστο Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδης, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ο Χρήστος Μέτιος και οι συνεργάτες του έχουν το ίδιο όραμα και συνεχίζουν το έργο του. “Επιτρέψτε μου στο σημείο αυτό να κάνω μια ξεχωριστή μνεία σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο. Στον Γιώργο τον Παυλίδη. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την τελευταία μας συνάντηση, στο γραφείο της Περιφέρειας. Ήταν ήδη εμφανώς καταβεβλημένος. Όμως το πάθος και η αγάπη του για τον τόπο του και να κάνει πράγματα γι’ αυτόν, ξεχείλιζε από μέσα του. Κι η επιθυμία του να μπορέσει να κάνει πράγματα για τον τόπο του, βρίσκει συνέχεια στην ομάδα της οποίας ηγείται ο Χρήστος Μέτιος. Το ίδιο όραμα υπηρετεί ο Χρήστος Μέτιος και οι συνεργάτες του με το όραμα που είχε ο Γιώργος Παυλίδης.

Απευθύνθηκε μάλιστα στην κόρη του που καθόταν στην πρώτη σειρά και της είπε: “Μαρίνα έχεις κάθε λόγο να είσαι πολύ περήφανη για τον πατέρα σου και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μας αφήνει παρακαταθήκη ένα αναπτυξιακό σχέδιο οραματικό και φιλόδοξο”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ζωντανά η ομιλία μου στην Ξάνθη.

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Freitag, 15. März 2019