Προσωπικά παιχνίδια στην πλάτη της Ν.Δ: Ο Στυλιανίδης πήγε τον Κ.Μητσοτάκη σε καφέ υποψήφιου του “αντάρτη”… Τοψίδη!!!

Προσωπικά παιχνίδια στην πλάτη της Ν.Δ: Ο Στυλιανίδης πήγε τον Κ.Μητσοτάκη σε καφέ υποψήφιου του “αντάρτη”… Τοψίδη!!!

Προσωπικά παιχνίδια στην πλάτη της Νέας Δημοκρατίας εξακολουθούν να παίζουν κάποιοι, προκειμένου να στηρίξουν τις δικές τους επιλογές κόντρα στις επίσημες του κόμματος. Δεν διστάζουν μάλιστα να “χρησιμοποιήσουν” ακόμα και τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να ευνοήσουν τον “αντάρτη” υποψήφιο στην Περιφέρεια Χριστόδουλο Τοψίδη, κόντρα στον επίσημο Χρήστο Μέτιο, επειδή έχουν… απωθημένα.

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος σήμερα το πρωί κατά την επίσκεψη στις Σάπες, ανέλαβε την πρωτοβουλία και οδήγησε μόνος του τον κ.Μητσοτάκη στο καφέ DA Louz που είναι ιδιοκτησίας του Νίκου Ευκαρπίδη, ο οποίος είναι υποψήφιος με το “αντάρτικο” ψηφοδέλτιο του κ.Τοψίδη και την “Περιφερειακή Σύνθεση”. Όλα αυτά έγιναν μάλιστα εντελώς αστραπιαία από τον κ.Στυλιανίδη, πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι υπεύθυνοι της περιοδείας, αφού τους έφερε προ τετελεσμένων.

Φυσικά ο Πρόεδρος της Ν.Δ δεν μπορούσε να γνωρίζει τι ακριβώς ισχύει, αλλά τα τοπικά στελέχη όχι μόνο από την Κομοτηνή αλλά και τους άλλους νομούς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, “πάγωσαν” βλέποντας την συγκεκριμένη κίνηση. Έμειναν αποσβολωμένοι, αφού δεν περίμεναν κάποιος μπροστά στις προσωπικές στρατηγικές και επιλογές τους θα έφταναν μέχρι και σε αυτό το σημείο. Εκτός αν τελικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει τελικά κανένα πρόβλημα με τον “αντάρτυη” Τοψίδη.

Ωραία “εικόνα” για ένα κόμμα που ετοιμάζεται να κυβερνήσει, αλλά φαίνεται πως ορισμένοι… δεινόσαυροι που επί χρόνια θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και να μην αφήμουν χώρο σε άλλους, δεν έχουν διδαχθεί τίποτα από το παρελθόν. Κι ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο κύριος Ευριπίδης Στυλιανίδης. Δεν αποκλείεται λοιπόν το βράδυ στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ξάνθη, να τον δούμε και… αγκαλιά με τον “αντάρτη” Χριστόδουλο Τοψίδη, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα παραστεί κανονικά.