Διδυμότειχο: Απειλεί ν’ αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο υπάλληλος του κυνοκομείου, γιατί ο δήμος του χρωστάει 10.000 ευρώ

Διδυμότειχο: Απειλεί ν’ αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο υπάλληλος του κυνοκομείου, γιατί ο δήμος του χρωστάει 10.000 ευρώ

Απειλεί ν’ αυτοκτονήσει θέτοντας τέρμα στη ζωή του πίνοντας φυτοφάρμακο που έχει σε μπετόνι, ο πρώην υπάλληλος του δημοτικού κυνοκομείου του δήμου Διδυμοτείχου Χρήστος Λογαρνούδης, αφού του οφείλονται 10.000 ευρώ για τις υπηρεσίες που προσέφερε από το 2017.

Επειδή επί μήνες ταλαιπωρείται και δεν εισπράττει τα δεδουλευμένα του, ο δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης και γενικότερα η δημοτική αρχή δεν δίνει λύση στο σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης του, ξεκίνησε διαμαρτυρία έξω από το δημαρχείο της πόλης. Έχει ένα πανό με τα αιτήματα του και το μπετόνι με το φυτοφάρμακο, ενώ όπως λέει: Αν δεν πληρωθώ τα χρήματα που δούλεψα, θα αυτοκτονήσω”.

Ο κ.Λογαρνούδης που κατάγεται από το χωριό Παλιούρι Διδυμοτείχου αλλά μένει στους Μεταξάδες με την σύζυγο και τον γιο του, χρησιμοποιούσε μάλιστα το ιδιωτικό του αυτοκίνητο τόσο για να πηγαινοέρχεται καθημερινά στο Διδυμότειχο από τους Μεταξάδες, όσο και για να κουβαλάει τροφές και άλλα είδη που ήταν απαραίτητα για το δημοτικό κυνοκομείο. Κι όχι μόνο δεν πληρώθηκε τα καύσιμα που κατανάλωνε, αλλά και τα χρήματα που δικαιούται για τους πολλούς μήνες δουλειάς.

Όπως δηλώνει, τον κοροϊδεύουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ εκτός της εξόφλησης των οφειλόμενων μισθών του, υπάρχουν άλλα δύο σοβαρά θέματα-αιτήματα που θέτει:

  1. Το πρώτο είναι η μη αδειοδότηση του σπιτιού του στους Μεταξάδες ώστε να γίνει σύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος
  2. Το δεύτερο θέμα αφορά την κατάσταση στο κυνοκομείο της πόλης του Διδυμοτείχου και τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν εκεί, καθώς επίσης και για τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στην έλλειψη φαρμάκων για τους απαραίτητους εμβολιασμούς στα αδέσποτα ζώα, των οποίων η κατάσταση είναι τραγική.

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ