Ορεστιάδα: Απολαύστε τον μοναδικό εβρίτικο καφέ IL MILO, εκπληκτικά Burger, κρέπες, Pancakes μόνο στο ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

Ορεστιάδα: Απολαύστε τον μοναδικό εβρίτικο καφέ IL MILO, εκπληκτικά Burger, κρέπες, Pancakes μόνο στο ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

Τον μοναδικό καφέ espresso IL MILO, με την αξεπέραστη γεύση από τα καλύτερα χαρμάνια και 100% Arabica κόκους καφέ, τώρα συνδυάστε τον με τα εκπληκτικά Berger, τις φοβερές κρέπες και τα λαχταριστά Pancekes. Όλα αυτά θα τα βρείτε ΜΟΝΟ στο ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ (Βασιλέως Κωνσταντίνου 80) στην Ορεστιάδα.

Καλέστε τώρα για Delivery στο 25520 29282 και οκαφές σας με το ασυναγώνιστο άρωμα IL MILΟ από εκλεκτούς κόκκους arabica, μαζί με τις κρέπες, τα Pancekes, αλλά και τα φοβερά Berger και τα πεϊνιρλί, θα έρθουν στον χώρο σας για να τα απολαύσετε. 

Γιατί αξίζετε τα καλύτερα και μπορείτε τώρα με μια επίσκεψη στο ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ή ένα τηλεφώνημα, να τα έχετε.

Ο καφές σας,έχει άρωμα IL MILO##Από εκλεκτούς κόκκους arabica..Γιατί σας αξίζουν τα καλύτερα….#slogan#

Gepostet von Ilias Milonas am Dienstag, 12. März 2019

Ο μοναδικός καφές espresso IL MILO, με την αξεπέραστη γεύση από τα καλύτερα χαρμάνια espresso και 100% Arabica κόκους καφέ, ξεκίνησε από την Ορεστιάδα και έχει αποκτήσει ήδη χιλιάδες φίλους. Αποτελεί την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια όλων στην πόλη, την περιοχή αλλά και το νομό Έβρου, όπου εξαπλώνεται συνέχεια η φήμη του.


Τον εκπληκτικό καφέ espresso IL MILO, 
μια “έμπνευση” και δημιουργία του Ηλία Μυλωνά,  μπορείτε να τον βρείτε και εσείς, μαζί με όσους τον έχουν ήδη απολαύσει και ξετρελάθηκαν από την μοναδική γεύση του, στο ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ, στην Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 80 στην Ορεστιάδα (τηλ. 2552 029282).

Στο όμορφο περιβάλλον, μαζί με τις άλλες φοβερές γεύσεις που σας προσφέρει το αγαπημένο κατάστημα και στέκι όλων στην Ορεστιάδα και την περιοχή του βορείου Έβρου, ο μοναδικός καφές espresso IL MILO θα… ξετρελλάνει και εσάς όπως χιλιάδες άλλους που τον γεύθηκαν και έγιναν φανατικοί καταναλωτές του.

Τώρα και στην Αλεξανδρούπολη

Τον αξεπέραστο espresso ILMILO τον βρίσκεται τώρα και στην Αλεξανδρούπολη, στο καλύτερο αρτοποιείο
της πόλης. Στον Παρασχίδη μπορείς να γευτείς τον καφέ που σου αξίζει και να νοιώσεις την μοναδική, εκπληκτική εμπειρία του IL MILO.