Δήμος Διδυμοτείχου: Εισέπραξε 34.500 ευρώ ο πρώην υπάλληλος του κυνοκομείου που διαμαρτύρεται!!!

Δήμος Διδυμοτείχου: Εισέπραξε 34.500 ευρώ ο πρώην υπάλληλος του κυνοκομείου που διαμαρτύρεται!!!

Το ποσό των 36.000 ευρώ συνολικά έχει εισπράξει ο υπάλληλος του δημοτικού κυνοκομείου Διδυμοτείχου για τα έτη 2017 και 2018 και τα μόνα χρήματα που του οφείλονται για τα δυο αυτά χρόνια είναι 1.600 ευρώ (800+800) για περισυλλογή αδέσποτων, τα οποία όμως δεν μπορεί να εισπράξει γιατί δεν προσκόμισε τα απαραίτητα παραστατικά.

Αυτό υποστηρίζουν από τον δήμο Διδυμοτείχου, με αφορμή την διαμαρτυρία του πρώην υπαλλήλου του κυνοκομείου Χρήστου Λογαρνούδη, ο οποίος με πανό που έγραφε ότι του οφείλονται 10.000 ευρώ από δεδουλευμένα και ένα μπετόνι φυτοφάρμακο, στήθηκε έξω από το Δημαρχείο και απειλούσε πως αν δεν εξοφληθεί θα… αυτοκτονήσει.

Όπως όμως αναφέρθηκε λεπτομερώς και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Εμμανουηλίδη που ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους αντιπολίτευσης και συμπολίτευσης, ο κ.Λογαρνούδης που κατάγεται από το χωριό Παλιούρι και μένει στους διπλανούς Μεταξάδες, έχει εισπράξει:

  1. Για το 2017 το ποσό των 8.600 ευρώ
  2. Για το 2018 το ποσό των 23.800 ευρώ. ΣΥΝΟΛΟ: 32.300 ευρώ
  3. Η Αγγλίδα σύζυγος του το ποσό των 2.100 ευρώ
  4. ΣΥΝΟΛΟ ποσού: 34.500
  5. Για όλα αυτά υπάρχουν αποδείξεις και του έχουν καταβληθεί με βάση τις συμβάσεις που έχει υπογράψει.
  6. Άνθρωποι του δήμου τον διευκόλυναν μάλιστα για να λυθεί ένα θέμα που υπήρχε με την Εφορία, προκειμένου να εξασφαλίσει την απαραίτητη φορολογική ενημερότητα και να πληρωθεί κανονικά, όπως και έγινε.

Να θυμίσουμε ότι το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο υποψήφιος δήμαρχος Θόδωρος Σκίνδρης, που προέβαλλε την διαμαρτυρία του Χρήστου Λογαρνούδη μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook και συγχρόνως έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά κανάλια που βρέθηκαν στο Διδυμότειχο.

Η πραγματικότητα όμως σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του δήμου Διδυμοτείχου είναι εντελώς διαφορετική και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα, τόσο όσα ισχυρίζεται ο πρώην υπάλληλος του δημοτικού κυνοκομείου όσο και ο κ.Σκίνδρης, για τον οποίο υποστηρίζουν ότι προσπαθεί να δημιουργήσει επικοινωνιακές εντυπώσεις και να τις εκμεταλλευθεί προεκλογικά. “Εμείς του καταβάλαμε κανονικά το συγκεκριμένο ποσό για δυο χρόνια και υπάρχουν όλα τα σχετικά παραστατικά. Τι ακριβώς έκανε με τα χρήματα αυτά ο πρώην υπάλληλος, που τώρα λέει πως δεν έχει ούτε να φάει, δεν γνωρίζουμε. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να δει τα στοιχεία”, επισημαίνουν χαρακτηριστικά από τον δήμο Διδυμοτείχου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ