Ξεκάθαρο μήνυμα Μητσοτάκη σε “αντάρτες”: “Όλοι θα κριθούν απ΄την στάση τους απέναντι στην επιλογή Μέτιου”

Ξεκάθαρο μήνυμα Μητσοτάκη σε “αντάρτες”: “Όλοι θα κριθούν απ΄την στάση τους απέναντι στην επιλογή Μέτιου”

Πέρα απ΄την ξεκάθαρη στήριξη που προσέφερε στο νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και επίσημο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, τόσο κατά την διάρκεια της προχθεσινής ομιλίας του στην Ξάνθη όσο και στη συνέντευξη Τύπου η οποία προηγήθηκε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα και στους “αντάρτες” του κόμματος.

Τόσο στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη, όσο και στους Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο και Αλέξανδρο Ιωσηφίδη και τους περιφερειακούς συμβούλους Μιχάλη Αμοιρίδη και Κώστα Εξακουστό που ανήκουν επίσης στη Ν.Δ και είναι υποψήφιοι μαζί του. ” Γνωρίζω ότι υπάρχουν και αντιδράσεις και διαφωνίες. Όμως, θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει μία σαφέστατη πολιτική επιλογή. Και από εκεί και πέρα, όλοι θα κριθούν, από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, με βάση το πώς τοποθετούνται απέναντι σε αυτήν την κεντρική πολιτική επιλογή, την οποία έχει κάνει η Παράταξή μας”, είπε ο κ.Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, δέχθηκε την ερώτηση από τον ΣΤ. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ της «Φωνής της Ξάνθης»: Όταν αποφασίσατε να δώσετε στήριξη-χρίσμα, στον κ. Μέτιο, δημιουργήθηκαν αρκετές αντιδράσεις σε όλο το μήκος και το πλάτος της Περιφέρειας. Ποια είναι η δική σας θέση; Και τι απαντάτε σε όλους αυτούς οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν «αντάρτες» και οι οποίοι προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία;

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ απάντησε:

“Ο Χρήστος Μέτιος συμμερίζεται την φιλοσοφία που έχουμε για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον στηρίζουμε στην προσπάθειά του να εκλεγεί Περιφερειάρχης. Γνωρίζω ότι υπάρχουν και αντιδράσεις και διαφωνίες.  Όμως, θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει μία σαφέστατη πολιτική επιλογή. Και από εκεί και πέρα, όλοι θα κριθούν, από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, με βάση το πώς τοποθετούνται απέναντι σε αυτήν την κεντρική πολιτική επιλογή, την οποία έχει κάνει η Παράταξή μας.

Στις Περιφερειακές εκλογές η Νέα Δημοκρατία πάει με υποψηφίους οι οποίοι έχουν ξεκάθαρη κομματική στήριξη. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, τι σημαίνει αυτό στην πράξη”.