Μιχαηλίδης: “Θα είμαι 8 χρόνια δήμαρχος, θα ξεπεράσει η Αλεξανδρούπολη τα… Τρίκαλα και μετά θ’ αποχωρήσω”

Μιχαηλίδης: “Θα είμαι 8 χρόνια δήμαρχος, θα ξεπεράσει η Αλεξανδρούπολη τα… Τρίκαλα και μετά θ’ αποχωρήσω”

Την βεβαιότητα του ότι θα είναι ο νέος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και την δέσμευση πως θα διοικήσει μόνο για 8 χρόνια, θα κάνει την πόλη ανώτερη των… Τρικάλων και της Καλαμάτας και μετά θ’ αποχωρήσει, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Μιχαηλίδης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον MAXIMUM FM και τον Δημήτρη Κολιό, ο κ.Μιχαηλίδης αφού ανέπτυξε τις απόψεις του για διάφορα θέματα και προβλήματα της πόλης και του δήμου Αλεξανδρούπολης γενικότερα και ανέλυσε τις προτάσεις του, τόνισε ότι με αυτόν δήμαρχο η Αλεξανδρούπολη θα ξεπεράσει την.. Καλαμάτα και τα Τρίκαλα, τις οποίες προφανώς θεωρεί πρότυπα πόλεων. Επεσήμανε ότι δεσμεύεται ότι θα καθίσει μόνο 8 χρόνια στην καρέκλα του δημάρχου αφού θεωρεί δεδομένο από τώρα πως αυτός θα κερδίσει τις εκλογές και μετά θα αποσυρθεί:  “Η Αλεξανδρούπολη θα ξεπεράσει και τα Τρίκαλα και την Καλαμάτα. Θα κάνουμε σωστές επιλογές και αυτό που είναι δέσμευση.

Ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματα του για τα 8 χρόνια της δημοτικής αρχής Λαμπάκη και πρέπει εμείς να τον πείσουμε, γιατί υπάρχει επιφυλακτικότητα και δικαίως, με ποιον τρόπο θα λειτουργήσει η επόμενη δημοτική αρχή. Εκεί δεσμευόμαστε ότι πραγματικά 8 χρόνια δήμαρχος και τελειώνει ο Παύλος ο Μιχαηλίδης, Είναι δέσμευση μου αυτό. Όχι παραπάνω από 8 χρόνια γιατί νομίζω ότι μετά δεν μπορεί να προσφέρει οποιοσδήποτε άνθρωπος κάτι περισσότερο. Είμαστε λοιπόν στην αλλαγή και αυτή δεν την υποσχόμαστε αλλά την έχουμε σχεδιάσει. Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε”.

Δεν θα συνεργαστώ με τον κ.Λαμπάκη

Στο ίδιο μοτίβο, ανέφερε πως αυτός με τον Βαγγέλη Λαμπάκη θα είναι στην δεύτερη Κυριακή και όπως ο συνυποψήφιος του Γιάννης Ζαμπούκης, δήλωσε και αυτός ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το νυν δήμαρχο. “Ως δήμαρχος αυτής της πόλης αναγκαστικά θα συνεργαστώ με όσους βρίσκονται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτή είναι η δική μου η κουλτούρα. Όμως ο κ.Λαμπάκης πέντε χρόνια τώρα, δεν θέλησε να συνεργαστεί όχι μόνο μαζί μας, παρά την διάθεση που είχαμε, αλλά ούτε με τους δικούς του συμβούλους και ανθρώπους. Πως να συνεργαστώ μαζί του, αφού θα είμαστε την δεύτερη Κυριακή εγώ και ο κύριος Λαμπάκης.

Με τους άλλους και όλες τις παρατάξεις δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ και το έχω πει. Με τον Βαγγέλη Μυτιληνό, τον ξάδερφο μου τον Γιάννη Ζαμπούκη, τον Σάββα Δευτεραίο έχουμε άριστη συνεργασία στο δημοτικό συμβούλιο και τον Δημήτρη Λαζόπουλο που είναι προσωπικός φίλος επίσης. Αλλά με τον κύριο Λαμπάκη δεν γίνεται και δεν μπορώ να συνεργαστώ, όπως έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια”.