Περιοδεία Άδωνι Γεωργιάδη στον Έβρο και ομιλία στην Ορεστιάδα την ερχόμενη Πέμπτη

Περιοδεία Άδωνι Γεωργιάδη στον Έβρο και ομιλία στην Ορεστιάδα την ερχόμενη Πέμπτη

Περιοδεία στο νομό Έβρου επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των Ευρωεκλογών, θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Πέμπτη 21 Μαρτίου ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος θα μιλήσει μάλιστα σε εκδήλωση στην Ορεστιάδα το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Μάλιστα, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του Ν. Έβρου στα πλαίσια της επισκέψεως του κλιμακίου στον νομό μας, προσκαλεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:30, στο Ξενοδοχείο “Αλέξανδρος” στην Ορεστιάδα όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη. 

Φυσικά ο κ.Γεωργιάδης θα αναφερθεί και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ζητώντας απ’ όλους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου για την θέση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον οποίο ο ίδιος έχει δηλώσει πως στηρίζει και μάλιστα με όλες τις δυνάμεις του, εδώ και πολύ καιρό. Αν θα ζητήσει πάντως και την στήριξη του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, ο οποίος ήταν ένας από τους 50 που υπέγραψαν υπέρ της υποψηφιότητας του στις εσωκομματικές εκλογές, θα έχει σίγουρα.. πλάκα, αφού είναι γνωστό πως ο κ.Μαυρίδης στηρίζει την “αντάρτικη” υποψηφιότητα του κουμπάρου και φίλου του Χριστόδουλου Τοψίδη.