Λαμπάκης: Ανέθεσαν στην ΚΟΙΝΣΕΠ του υποψήφιου δημοτικού του συμβούλου Τάσου Μισαηλίδη, πρόγραμμα ΤΕΒΑ για παιδιά!!!

Λαμπάκης: Ανέθεσαν στην ΚΟΙΝΣΕΠ του υποψήφιου δημοτικού του συμβούλου Τάσου Μισαηλίδη, πρόγραμμα ΤΕΒΑ για παιδιά!!!

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης και η δημοτική του αρχή, ανέθεσαν στην ΚΟΙΝΣΕΠ του υποψήφιου δημοτικού του συμβούλου με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου, του Τάσου Μιχαηλίδη, που είναι και Πρόεδρος των Δημοτικών Κατασκηνώσεων Μάκρης, την υλοποίηση του Προγράμματος (ΕΒΥΣ-ΤΕΒΑ) για παιδιά.

Οι άνθρωποι δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα και μπορεί ο κ.Λαμπάκης να… ουρλιάζει συχνά και να μιλάει για… γυάλινο δημαρχείο, όμως φαίνεται πως σε αυτό τα τζάμια με παρόμοιες αποφάσεις έχουν γίνει πλέον… φιμέ και προκαλούνται τεράστια ερωτηματικά για την συγκεκριμένη επιλογή. Γιατί δηλαδή επιλέχθηκε η ΚΟΙΝΣΕΠ “Ουράνιο Τόξο” που ίδρυσε στις 6 Δεκεμβρίου του 2017 ο Αναστάσιος Μισαηλίδης (όπως αναφέρει ξεκάθαρα το ΓΕΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΡΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ), για την υλοποίηση του Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΕΒΥΣ-ΤΕΒΑ) που πρόκειται να λειτουργήσει κατά την επόμενη περίοδο «Υπηρεσίες ενίσχυσης Κοινωνικής ένταξης μέσω αθλητικών και πολιτιστικών βιωματικών δράσεων» για τα ωφελούμενα παιδιά του προγράμματος  και αφορά την εκπαίδευση των παιδιών ηλικίας από 5 -12 ετών σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες;

Την συγκεκριμένη ανάθεση έκανε μάλιστα γνωστή η ίδια η  ΚΟΙΝΣΕΠ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ μέσω ανακοίνωσης που προωθήθηκε από το Γραφείο Τύπου του δήμου Αλεξανδρούπολης !!! Ο Τάσος Μισαηλίδης θα είναι υποψήφιος όπως ήδη ανακοινώθηκε με την δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του Βαγγέλη Λαμπάκη στις επόμενες εκλογές του Μαίου, αλλά όχι μόνον αυτό. Ακόμα:

  1. Έχει άριστες φιλικές σχέσεις με τον πρώην Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού Αντώνη Βαμβακερό, ο οποίος ως γνωστόν βρίσκεται σε αργία με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, λόγω καταδίκης του για υπόθεση πλαστογράφησης του πτυχίου του.
  2. Βρισκόταν μέχρι το 2017 ως διορισμένος και στο Δ.Σ του Πολυκοινωνικού, αλλά αποχώρησε επειδή προφανώς δημιούργησε την ΚΟΙΝΣΕΠ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και δημιούργησε το συγκεκριμένο ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών).
  3. Στο Evros-news.gr είχαν υπάρξει καταγγελίες από γονείς που είχαν στείλει παλαιότερα τα παιδιά τους στις κατασκηνώσεις της Μάκρης, ότι δεχόταν τηλεφωνήματα μέσα από το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης και τους πρότειναν το συγκεκριμένο ΚΔΑΠ “Ουράνιο Τόξο” του κ.Μισαηλίδη.
  4. Ο διορισμός του ως Προέδρου του Δ.Σ. των Κατασκηνώσεων Μάκρης με απόφαση του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη στις 21 Ιουλίου του 2011 είχε προκαλέσει τότε έντονες συζητήσεις και αντιδράσεις, γιατί ο κ. Μισαηλίδης ήταν και το 2010 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του δημάρχου Αλεξανδρούπολης.
  5. Τώρα, 8 χρόνια περίπου μετά, έρχεται άλλη μια απόφαση που ευνοεί τον συγκεκριμένο υποψήφιο του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, να προκαλέσει έντονα ερωτηματικά.

Καλές είναι οι δηλώσεις περί διαφάνειας και… γυάλινου δημαρχείου, αλλά τέτοιες αποφάσεις δυο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, σίγουρα προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Το φοβερό μάλιστα είναι ότι στον σχετικό κατάλογο τον ΚΟΙΝΣΕΠ για το νομό Έβρου, το “ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ” του Τάσου Μισαηλίδη, είναι ακριβώς κάτω από την ΚΟΙΝΣΕΠ “ΑΤΡΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΘΡΑΚΗΣ” της Προέδρου του Πέπλου Κωνσταντίνας Καδόγλου, επίσης υποψήφιας εκ νέου με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, στην οποία έχουν δοθεί όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ όλα τα αρτοποιήματα για τρις εκδηλώσεις στην περιοχή των Φερών και μάλιστα ως τον καλοκαίρι του 2019 και ενώ τον Μάιο υπάρχουν δημοτικές εκλογές.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΣΕΠ των δύο υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, που φροντίζει να τους δίνει απ’ ευθείας… δουλειές για αυτές.

Γενικό Μητρώο Φορέων ΚΟΙΝΣΕΠ

Σας παραθέτουμε και την ανακοίνωση της ίδιας της ΚΟΙΝΣΕΠ “ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ” του Αναστυάσιου Μισαηλίδη, που μας στάλθηκε μέσω του Γραφείου Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την υλοποίηση του Προγράμματος ΤΕΒΑ του δήμου.

“ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ”.

“Ενημερώνουμε όλους τους ωφελούμενους του Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΕΒΥΣ-ΤΕΒΑ)  ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ πρόκειται να λειτουργήσει κατά την επόμενη περίοδο «Υπηρεσίες ενίσχυσης Κοινωνικής ένταξης μέσω αθλητικών και πολιτιστικών βιωματικών δράσεων» για τα ωφελούμενα παιδιά του προγράμματος .

Οι υπηρεσίες αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών ηλικίας από 5 -12 ετών σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες .

Για την ένταξη των ενδιαφερόμενων στα προγράμματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι γονείς ωφελούμενοι του προγράμματος μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον  για τη συμμετοχή των παιδιών τους από τις 20 Μαρτίου έως και τις 30 Μαρτίου :

·  στα γραφεία της ΚΟΙΝΣΕΠ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ Παλαιολόγου 60 από τις 9:00-13:00 .

Πληροφορίες  στο τηλέφωνο 2551304121

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ