Λαμπάκης-Ουζουνίδης: Αυτά τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη από την ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Λαμπάκης-Ουζουνίδης: Αυτά τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη από την ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημέρωση για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης, έγινε σήμερα το μεσημέρι από τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ Γιώργο Ουζουνίδη.

Ο κ.Ουζουνίδης, παρουσία και του Γενικού Διευθυντή Χρήστου Κακαλή, αυτός περισσότερο αναλυτικά ως επικεφαλής της συγκεκριμένης επιχείρησης, ανέλυσε στους δημοσιογράφους όλες τις ενέργειες και τα έργα που πραγματοποιούνται σε όλο το εύρος του δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ

δευαα

Ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ, κ. Γιώργο Ουζουνίδη για όλες τις ενέργειες και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον δήμο μας!

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Dienstag, 19. März 2019

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης ανέφερε ότι από το 2011 που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου, άφησε ελευθερία κινήσεων στον εκάστοτε Πρόεδρο, τόσο με το νυν Πρόεδρο Γιώργο Ουζουνίδη που ήταν και την περίοδο 2011-2013 όσο και επί της Προεδρίας του Βαγγέλη Μυτιληνού (2013 ως το τέλος 2017, αλλά πάντα ο ίδιος είχε τον έλεγχο και την υψηλό εποπτεία. Έτσι γνώριζε τα πάντα για τις αποφάσεις που παίρνονταν.

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

δευαα-1

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης αναφέρεται στα έργα της ΔΕΥΑΑ που βρίσκονται σε εξέλιξη στον καλλικρατικό Δήμος Αλεξανδρούπολης

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Dienstag, 19. März 2019