Μέτιος: Η ανανεωμένη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», εμπλουτίζεται με καινούργιες προτάσεις και νέους, ικανούς ανθρώπους

Μέτιος: Η ανανεωμένη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», εμπλουτίζεται με καινούργιες προτάσεις και νέους, ικανούς ανθρώπους

Σε “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” μετονομάζεται (από Περιφερειακή Αναγέννηση) η παράταξη του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη και θα διεκδικήσει στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου την συνέχιση του έργου της στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο νυν αλλά και υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, γνωστοποίησε τόσο το νέο όνομα όσο και το σήμα της περιφερειακής του παράταξης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να ανακοινώσει, μετά την Ελένη Δημούδη και άλλους υποψήφιους από το νομό Έβρου. Χωρίς τις δαπανηρές επικοινωνιακές φιέστες του ενός εκ τν αντιπάλων του Χριστόδουλου Τοψίδη, αλλά με ουσία.

Στην δήλωση του ο κ.Μέτιος αναφέρει:

“Η παράταξή μας έχει μακρά διαδρομή και σημαντική προσφορά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σήμερα εμπλουτίζεται με καινούργιες ιδέες και προτάσεις και ενδυναμώνεται με νέους και ικανούς ανθρώπους και από άλλους πολιτικούς χώρους.

Στη γνώση και στην εμπειρία των παλαιότερων στελεχών της προστίθενται ο δυναμισμός και ο ενθουσιασμός των νεότερων στελεχών.

Σε αυτές τις εκλογές, θα παρουσιάσουμε στην κοινωνία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την ανανεωμένη παράταξή μας, τη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση».

Το έμβλημά της, το δέντρο, συμβολίζει τη σταθερότητα, ταυτόχρονα όμως εκφράζει την ανάπτυξη και την εξέλιξη.

Το δέντρο είναι δυνατό και στιβαρό και την ίδια ώρα εύκαμπτο και ευλύγιστο.

Οι Περιφερειακές Ενότητες που σχηματίζονται στα κλαδιά και στο φύλλωμά του είναι μια υπενθύμιση ότι η Περιφέρειά μας μπορεί να ανθίσει μόνο ως ένα ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο, μέσα από τη συνεννόηση και τη συνεργασία”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*