Αλεξανδρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική ο ηλικιωμένος που ακρωτηριάστηκε από αγροτική φρέζα

Αλεξανδρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική ο ηλικιωμένος που ακρωτηριάστηκε από αγροτική φρέζα

Σε κρίσιμη κατάσταση και με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι και άλλα σημεία του σώματος του, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολής, ο ηλικιωμένος που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα εξαιρετικά σοβαρά, από γεωργική φρέζα κατά την διάρκεια αγροτικ’ών εργασιών σε κτήμα στην περιοχή της Αλεξανδρούοπολης.

Οι Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, ειδοποιημένοι από την γυναίκα και τον γιο του 82χρονου, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους το θέαμα που αντίκρυσαν και το μέγεθος του ακρωτηριασμού που υπέστη ο άτυχος ηλικιωμένος. Το πόδι του κυριολεκτιξκά είχε διαλυθεί και μπλεχτεί μέσα στην φρέζα, ο ίδιος αν και πονούσε φρικτά προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, αλλά χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να τον απεγκλωβίσουν.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης και μπήξκε αμέσως στο χειρουργείο, το οποίο κράτησε πολλές ώρες. Οι γιατροί παρά τις τεράστιες προσπάθειες τους, αναγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν το πόδι και κάποια άλλα σημεία του σώματος του και στη συνέχεια παραμένει στην ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.