Ο Στρατηγός Πρόδρομος Φωτακίδης, Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αλεξανδρούπολης υποψήφιος με τον Χρήστο Μέτιο

Ο Στρατηγός Πρόδρομος Φωτακίδης, Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αλεξανδρούπολης υποψήφιος με τον Χρήστο Μέτιο

Άλλη μια δυνατή υποψηφιότητα από το νομό Έβρου, αυτή του απόστρατου Στρατηγού Πρόδρομου Φωτακίδη, Προέδρου της  Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, επικεφαλής της παράταξης “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” και εκ νέου υποψήφιος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μετά τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, που συμπορεύεται πλέον μαζί του και την νυν Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ελένη Δημούδη η οποία θα είναι και πάλι υποψήφια, ο κ.Φωτακίδης, δραστήριος επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου συστρατεύεται στην προσπάθεια για να συνεχίσει η παράταξη του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη στην διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Ο κ.Μέτιος βρέθηκε χθες στον Έβρο και συμφώνησε με σημαντικά στελέχη που θα είναι επίσης υποψήφια, οπότε αναμένεται να τα ανακοινώνει ένα-ένα, επιλέγοντας την συγκεκριμένη τακτική ουσίας και όχι πολυδάπανες φιέστες επικοινωνιακού χαρακτήρα, όπως κάνει ένας εκ των συνυποψηφίων του, ο κ.Τοψίδης. Μάλιστα οι ανακοινώσεις του νυν Περιφερειάρχη και της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης” που έχει την επίσημη στήριξη του κόμματος της Ν.Δ, κρύβουν πολλές… εκπλήξεις στο νομό Έβρου.