Αρβανιτίδης “‘άδειασε” Λαμπάκη: ““Χάνει το δίκιο του πολλές φορές απ’ τον χαρακτήρα και τον τρόπο του”

Αρβανιτίδης “‘άδειασε” Λαμπάκη: ““Χάνει το δίκιο του πολλές φορές απ’ τον χαρακτήρα και τον τρόπο του”

“Άδειασε” τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη  ο Πρόεδρος της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης, αφού αν και του έπλεξε το εγκώμιο για το έργο που έχει κάνει αυτά τα 8 χρόνια, ανέφερε ότι ο χαρακτήρας του δημιουργεί πρόβλημα στην “εικόνα” που σχηματίζει ο κόσμος.

Αν και ο κ.Λαμπάκης τον στηρίζει χρόνια τώρα στην συγκεκριμένη θέση, ενώ έχει κάνει πάρα πολλά λάθη, παραλείψεις και έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην συγκεκριμένη δημοτική επιχείρηση, ο κ.Αρβανιτίδης μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό, είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στον κ.Λαμπάκη: “Πολλες φορές ο χαρακτήρας του και ο τρόπος που εκφράζεται, δεν του επιτρέπει να βρει το δίκαιο του. Χάνει το δίκιο από μόνος του γιατί θεωρεί εκείνη την στιγμή ότι θίγεται, ότι δεν αναγνωρίζουν αυτό που κάνει. Πολλές φορές τον έχουν αποκαλέσει δημόσια αλλά και μέσα στο δημοτιό συμβούλιο που ήμουνα παρών, ψεύτη, ψεύτη ψεύτη, ψεύτη, όταν για ένα έργο που καθυστερεί, π.χ Σφαγείο Φερών, είναι ο δήμαρχος.

Έχει εξασφαλίσει τη μελέτη, έχει την χρηματοδότηση, για ένα έργο που είναι έτοιμο θα ήταν τόσο χαζός να μην το ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια; Που είναι ένα έργο το οποίο έχει υποστηρίξει με φανατισμό και να σου πω και κάτι άλλο; Πάρα πολλοί συνεργάτες του και δεν θα πω ονόματα, διαφώνησαν με αυτό το έργο. Συνεργάτες του διαφώνησαν κιαι όμως επέβαλλε την άποψη του”.