Ετοιμάζει εκπλήξεις απόψε στις ανακοινώσεις νέων υποψηφίων ο Βαγγέλης Λαμπάκης;

Ετοιμάζει εκπλήξεις απόψε στις ανακοινώσεις νέων υποψηφίων ο Βαγγέλης Λαμπάκης;

Άλλη μια φουρνιά νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης του  “Πόλη & Πολίτες ” θα παρουσιάσει απόψε ο επικεφαλής της δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης.

Όπως έχει ανακοινωθεί, αυτό θα συμβεί σε συνέντευξη τύπου, στην διάρκεια της οποίας θα γίνει και η παρουσίαση των νέων υποψηφίων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαίου. Η εκδήλωση είναι για σήμερα  Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 18.30 στο Ξενοδοχείο “Εγνατία”.

Ο ίδιος δήλωσε πριν λίγες ημέρες ότι ετοιμάζεται να ανακοινώσει άλλους 20 περίπου, οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ανάμεσα τους είναι και κάποιες… εκπλήξεις. Για παράδειγμα, το όνομα του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Έβρου Παναγιώτη Τσίρτση αν και έχει ακουστεί καιρό τώρα, δεν έχει ανακοινωθεί. Επίσης, ο μέχρι τώρα δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης με τον Απόστολο Φωτιάδη, ο Βαγγέλης Γουμενίδης, που λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό ως… συμπολίτευση, επίσης έχει ακουστεί πως είναι πιθανόν να… μετακομίσει στην παράταξη του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να ακούσουμε τα ονόματα που θα ανακοινωθούν και τα πρόσωπα που θα παρουσιαστούν. Γιατί τα υπόλοιπα τα έχει πει ήδη πολλές φορές στις προηγούμενες παρουσιάσεις και απλά θα τα επαναλάβει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και εκ νέου υποψήφιος.