Σε Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα συναντήσεις αύριο ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης

Σε Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα συναντήσεις αύριο ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης

Συναντήσεις και συζητήσεις σε τρεις πόλεις του νομού Έβρου, αρχής γενομένης απ’ το Σουφλί και στη συνέχεια σε Διδυμότειχο και Ορεστιάδα, θα έχει αύριο Πέμπτη 21 Μαρτίου που επισκέπτεται την περιοχή μας, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί από το δημαρχείο Σουφλίου, όπου ο κ. Γεωργιάδης θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Βαγγέλη Πουλιλιό. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Σουφλίου.

Ακολούθως θα μεταβεί στο Διδυμότειχο, όπου στις 10:30 είναι προγραμματισμένη συνάντησή του με τον δήμαρχο, Παρασκευά Πατσουρίδη και αμέσως μετά με τη διοίκηση του εργατοϋπαλληλικού κέντρου του Διδυμοτείχου. Στις 11:30 θα επισκεφθεί τη 16η Μεραρχία.

Στη 1 το μεσημέρι θα βρίσκεται στην Ορεστιάδα, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη και στη συνέχεια με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του βορείου Έβρου.

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με ομιλία που θα πραγματοποιήσει στις 5:30 το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο «Αλέξανδρος».