Εργατοϋπαλληλικό Κέντο Έβρου: Αύξησε τα μέλη του με την εγγραφή νέου Σωματείου εργαζομένων

Εργατοϋπαλληλικό Κέντο Έβρου: Αύξησε τα μέλη του με την εγγραφή νέου Σωματείου εργαζομένων

Αύξησε κατά ένα τη δύναμη του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρου του νομού Έβρου, αφού αποφάσισε την εγγραφή ενός νέου Σωματείου των… ντελιβεράδων όως είναι γνωστοί και τους αποκαλούμε στην καθομιλουμένη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΚΕ:

“Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου στην Τακτική Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2019 έκανε δεκτό το αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου-Μεταφορέων Ν. Έβρου για την εγγραφή του στην δύναμη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου.

Το Σωματείο εκπροσωπεί έναν δύσκολο και πολύπαθο κλάδο, με τους περισσότερους εργαζόμενους σε αυτόν , παρόλες τις αντιξοότητες και την επικινδυνότητα του επαγγέλματος, να μην έχουν ούτε τα βασικά εργασιακά δικαιώματα (Δώρα, Επιδόματα, Άδειες ,ένσημα κλπ).

Ως Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου, δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους , να τους στηρίζουμε στους δύσκολους αγώνες και στις διεκδικήσεις τους.

Χαιρετίζουμε και καλωσορίζουμε το Σωματείο , ευχόμαστε στον Πρόεδρό του, Μινμπασιρίδη Πέτρο και στην υπόλοιπη Διοίκηση καλούς αγώνες με αποφασιστικότητα και πυγμή.

Για το Δ.Σ.

Του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου

Ο Πρόεδρος                         Η Γεν. Γραμματέας

Ασπιώτης Ευστάθιος                Βίτσα Κωνσταντίνα

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*