Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ-Διδυμότειχο: Κορυφαία βραβεία ποιότητας για Καβουρμά, λουκάνικα, μπιφτέκια και όλα τα κρέατα

Σαρώνει τα βραβεία ποιότητας, γεύσης, αλλά πάνω απ’ όλα κερδίζει εδώ και χρόνια το βραβείο ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ των πελατών της για τον παραδοσιακό Καβουρμά, τα αυθεντικά χωριάτικα λουκάνικα, τα μπιφτέκια αλλά και όλα τα γνήσια κρέατα της, η Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗ στο Διδυμότειχο (Ελευθερίου Βενιζέλου 28 στον κεντρικό πεζόδρομο-Τηλ. 25530 26600). 

Μετά το βραβείο Ρεκόρ Γκίνες που πήρε ο Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ το 2017, ήρθε πέρυσι, το 2018 και η ανάδειξη του ως πρώτου σε ποιότητα και γεύση μεταξύ δεκάδων ελληνικών προϊόντων, από την κριτική επιτροπή της 6ης Οργανοληπτικής Αξιολόγησης ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας και ελληνικών κρεατοσκευασμάτων, στο πλαίσιο της έκθεσης  MEAT&GRILL DAYS 2018 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο.

Σ ε αυτή την σημαντική έκθεση ειδών κρέατος, με την συμμετοχή των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών, η Κρεαταγορά του Χρήστου Δελιντζή… σάρωσε τα βραβεία ποιότητας με τα προϊόντα της. Ο φημισμένος, παραδοσιακός Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας και την πρώτη θέση, τα χωριάτικα λουκάνικα του, το Ψιλό και το Χοντρό, κατέκτησαν Αργυρά Βραβεία Ποιότητας και την δεύτερη θέση και το γεμιστό Μπιφτέκι του το Χάλκινο Βραβείο Ποιότητας και την τρίτη θέση.

Την αξιολόγηση έκαναν καταξιωμένοι γευσιγνώστες, ειδικοί τροφίμων και chef από Ελλάδα και εξωτερικό, με τους Γερμανούς να έχουν την πλειοψηφία. Οι σπουδαίες αυτές διακρίσεις αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός και τα προϊόντρα του Χρήστου Δελιντζή είχαν να αντιμετωπίσουν αυτά πολύ μεγαλύτερων και γνωστότερων εταιρειών και βιομηχανιών κρέατος από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. 

Μετά από τα καθημερινά βραβεία ποιότητας και εμπιστοσύνης που απονέμουν οι πελάτες-καταναλωτές της Κρεαταγοράς Δελιντζή, που βρίσκεται στο Διδυμότειχο (Ελευθερίου Βενιζέλου 28 στον κεντρικό πεζόδρομο-Τηλ. 25530 26600), ήρθαν και καταξιωμένοι ειδικοί του χώρου να επιλέξουν προϊόντα της Θράκης, του Έβρου και του Διδυμοτείχου, ανάμεσα από δεκάδες άλλα που επίσης διαγωνίστηκαν και να τα αναδείξουν κορυφαία. 

Η καταξιωμένη εδώ και χρόνια αλλά και ραγδαία ανερχόμενη και αναπτυσσόμενη εταιρεία του νομού Έβρου, η Κρεαταγορά Χρήστου Δελιντζή, με τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, την μονάδα παραγωγής κρέατος και παρασκευής των παραδοσιακών, γνήσιων και αυθεντικών προϊόντων, έχει πλέον ως “ναυαρχίδα” τον πολυβραβευμένο Καβουρμά ΔΕΛΙΝΤΖΗ. 

Στην Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ στο Διδυμότειχο (Ελευθερίου Βενιζέλου 28 στον κεντρικό πεζόδρομο-Τηλ. 25530 26600), βρίσκει ο πελάτης τα πάντα. Τον παραδοσιακό, θρακιώτικο και πολυβραβευμένο Καβουρμά, χωριάτικα λουκάνικα ασύγκριτης ποιότητας, φρέσκα, γνήσια κρέατα, ξεχωριστές γεύσεις και όλα αυτά με σεβασμό στην παράδοση, αφού από το 1980, φέρνει στο τραπέζι μας εξαιρετικής ποιότητας κρέατα.