Αφιέρωμα στο νομό Έβρου το επίσημο περιοδικό της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN

Αφιέρωμα στο νομό Έβρου το επίσημο περιοδικό της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN

Πολυσέλιδο αφιέρωμα στο νομό Έβρου, στις ομορφιές του, τα μέρη που αξίζει να επισκεφθεί κανείς, αλλά και τα στέκια για φαγητό, καφέ, ποτό και διασκέδαση, φιλοξενεί το επίσημο περιοδικό “BLUE” της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN, το οποίο υπάρχει σε κάθε κάθισμα όλων των αεροπλάνων της.

Το αφιέρωμα επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Μάκης Βαλλάτος και καταγράφει ακόμα και μαγαζιά που αρκετοί Εβρίτες δεν τα γνωρίζουν, αν και βρίσκονται στην περιοχή τους. Όπως γίνεται αντιληπτό, το  αφιέρωμα που είναι στα ελληνικά και τα αγγλικά, το διαβάζουν οι χιλιάδες επιβάτες των πτήσεων της κορυφαίας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, τόσο στις πτήσεις εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

Αποτελεί ασφαλώς μια σημαντική τουριστική διαφήμιση για τον Έβρο και αυτός γίνεται γνωστός τόσο σε Έλληνες όσο και ξένους. Σίγουρα κάποιοι απο αυτούς θα θελήσουν κάποια στιγμή να γνωρίσουν από κοντά όσα διαβάζουν στο περιοδικό και όλα αυτά χωρίς να ξοδευτεί ένα ευρώ. Η AEGEAN το κάνει φυσικά, όπως και όλες τις περιοχές της Ελλάδας, επειδή έχει πτήση καθημερινά από την Αθήνα στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης.