Μεγάλη επιτυχία για τον 10χρονο Γιώργο Βαϊλεζούδη -Πρώτος στη Σόφια, εξασφάλισε συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Μεγάλη επιτυχία για τον 10χρονο Γιώργο Βαϊλεζούδη -Πρώτος στη Σόφια, εξασφάλισε συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Στα χνάρια του μεγαλύτερου αδερφού του Μιχάλη βάδισε και ο 10χρονος Γιώργος Βαϊλεζούδης,  ο οποίος εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΑΕ KWON DO στην κατηγορία των kids(2008-2009-2010), που θα γίνει τον Δεκέμβριο στην Γερμανία.

Στους αγώνες που διεξάγονται στην Σόφια της Βουλγαρίας, ο junior Βαϊλεζούδης (γενν.2009), αθλητής του Πρόμαχου Ορεστιάδας υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Χρήστου Ορμανλίδη πήρε την πρώτη θέση και επειδή μόνο οι δυο πρώτοι έπαιρναν το “εισιτήριο” για τους Πανευρωπαϊκούς, τα κατάφερε.

Έτσι έχουμε διπλή διάκριση για το “Πρόμαχος Club” της Ορεστιάδας με τους αδερφούς Βαϊλεζουδη, αφού ήδη ο Μιχάλης έχει εξασφαλίσει επίσης την συμμετοχή του από το προηγούμενο προκριματικό πρωτάθλημα G1 που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη για το Πανευρωπαϊκό της Λεττονίας στην κατηγορία των Cadets.

Οι δυο ταλαντούχοι Εβρίτες αθλητές του Τάε-κβον-ντο, κατάγονται από τα Ρίζια Ορεστιάδας και είναι ανήψια του σπουδαίου συμπατριώτη μας διεθνή ποδοσφαιρστή Δημήτρη Ναλιτζή, αφού η μητέρας τους είναι αδερφή του. Φυσικά τόσο αυτή όσο και ο πατέρας τους Αντώνης, έχουν κάθε λόγο να τους καμαρώνουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*