Ο δικηγόρος Χρήστος Καπετανίδης υποψήφιος στον Έβρο με τον Χρήστο Μέτιο

Ο δικηγόρος Χρήστος Καπετανίδης υποψήφιος στον Έβρο με τον Χρήστο Μέτιο

Μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα για το νομό Έβρου, ανακοίνωσε ο νυν Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μέτιος με τη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”. Αυτή του γνωστού δικηγόρου Χρήστου Καπετανίδη από το Διδυμότειχο.

Όπως αναφέρει στη δήλωση του ο κ.Μέτιος:

“Καλωσορίζουμε στη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση τον Χρήστο Καπετανίδη, έναν εξέχοντα εκπρόσωπο της μαχόμενης δικηγορίας, για πολλά χρόνια Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας, με σημαντική παρουσία στον συνδικαλισμό και στην ενασχόληση με τα κοινά ως πρώην υποψήφιος Ευρωβουλευτής και Υπερνομάρχης Ροδόπης-Έβρου.

Οι γνώσεις και η εμπειρία του θα μας είναι πολύτιμες στην υλοποίηση του Σχεδίου μας για την Περιφέρεια.

Μαζί με τον Χρήστο Καπετανίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τον Έβρο!”

Ο Χρήστος Καπετανίδης ήταν υποψήφιος Υπερνομάρχης Ροδόπης-Έβρου το 1998 και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία το 1999.  Η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο, σίγουρα το ενισχύει σημαντικά για το νομό Έβρου και του προσδίδει ιδιαίτερη δυναμική. Ζει και εργάζεται στο Διδυμότειχο όπου βρίσκεται το δικηγορικό του γραφείο αλλά και στην Ορεστιάδα όπου είναι τα δικαστήρια, ενώ διετέλεσε πετυχημένος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας-Διδυμοτείχου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*