Η περιοδεία του Άδωνι Γεωργιάδη σε Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα (φωτορεπορτάζ)

Η περιοδεία του Άδωνι Γεωργιάδη σε Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα (φωτορεπορτάζ)

Μονοήμερη επίσκεψη στο νομό Έβρου και συγκεκριμένα σε τρεις πόλεις του, πραγματοποίησε χθες εν όψει των επικείμενων Ευρωεκλογών ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ.Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ.Μασουράκη, τον βουλευτή Έβρου Τάσο Δημοσχάκη, τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Άκη Παρασκευόπουλο και το μέλος της Όλγα Βρετοππούλου, τον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της ΟΝΝΕΔ Χρήστο Δερμεντζόπουλο και την Έλενα Σώκου, ξεκίνησαν με πρώτο σταθμό το Σουφλί.

Εκεί συναντήθηκαν με τον δήμαρχο της πόλης Βαγγέλη Πουλιλιό, από τον οποίο ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του δήμου, ενώ ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ ζήτησε από τον δήμαρχο να στηρίξει έμπρακτα την επίσημη επιλογή του κόμματος για την Περιφέρεια, τον Χρήστο Μέτιο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου ο Άδωνις ήθελε να πάει λόγω και της θητείας του ως υπουργός Υγείας. Εκεί μίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Επόμενος σταθμός ήταν το Διδυμότειχο, όπου στο δημαρχείο τους υποδέχθηκε ο Παρασκευάς Πατσουρίδης: “Θεωρώ τεράστια Τιμή για μένα να είμαι στην πόλη που γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους Αυτοκράτορες του Βυζαντίου ο Ιωάννης Γ’ Βατάτζης Δούκας¨, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης και το έγραψε και στον προσωπικό του λογαριασμό.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο Εργατικό Κέντρο Διδυμοτείχου και συζήτησε με την διοίκηση του και εργαζόμενους. Εκεί δίπλα μάλιστα συνάντησε και κάποιες κυρίες που ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ακολούθησε επίσκεψη στην XVI Μεραρχία Πεζικού, όπου ενημερώθηκαν τόσο ο ίδιος όσο και όσοι τον συνόδευαν. Άλλωστε υπήρξε και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και γι’ αυτό ζήτησε να την επισκεφθεί. 

Βγαίνοντας από εκεί και παρ’ ότι δεν είχε ανακοινωθεί, μάλλον για να μην υπάρξουν αντιδράσεις επειδή ως υπουργός Υγείας δεν επανέφερε την Αυτονομία που είχαν κάνει οι προκάτοχοι του, αποφάσισε να επισκεφθεί και το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εκεί μίλησε με κάποιους εργαζόμενους και τους ενημέρωσε ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Κώστας Βαφειάδης.

Στη συνέχεια μετέβη στην Ορεστιάδα, όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, με τον οποίο έχει φιλικές σχέσεις και ήταν ένας από τους 50 που υπέγραψαν την υποψηφιότητα του στις εσωκομματικέ εκλογές για υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ.

Μετά την συζήτηση και ενημέρωση του για θέματα του δήμου Ορεστιάδας, είχε συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς του Βορείου Έβρου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για όλα τα προβλήματα.

Το απόγευμα μίλησε στην εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί στο ξενοδοχείο “Αλέξανδρος” σε μια κατάμεστη αίθουσα και αμέσως μετά αναχώρησε για την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να προλάβει να “πετάξει” στην Αθήνα.

 

 

Ζωντανά η ομιλία του αντιπροέδρου της #ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis

Gepostet von ΝΟΔΕ ΕΒΡΟΥ am Donnerstag, 21. März 2019