Έβρος: Οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν σε Κοίλα και Νέα Χιλή, για την υφυπουργό Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Έβρος: Οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν σε Κοίλα και Νέα Χιλή, για την υφυπουργό Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν για τη νέα υφυπουργό Εσωτερικών με αρμοδιότητα την Μακεδονία και Θράκη Ελευθερία Χατζηγεωργίου, η οποία πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες περιοδεία στον Έβρο.

Κι αυτό γιατί, κατάγεται από το νομό μας, αφού ο πατέρας της είναι από το χωριό Κοίλα της Αλεξανδρούπολης και η μητέρα της από τη Νέα Χιλή. Η ίδια γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη, όπου μένουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι γονείς της, εκεί σπούδασε και συγκεκριμένα στο Τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών, όπου προφανώς και μένει.

Η κ.Χατζηγεωργίου κατά την παραμονή της στην Αλεξανδρούπολη, έλεγε πως ερχόταν συχνά με τους γονείς της τόσο στα Κοίλα όπου έμενε ο παππούς της και επίσης στις εθνικές εκλογές πήγαν οικογενειακώς να ψηφίσουν στη γειτονική Μελία Φερών, με τους όμορφους αλλά παρατημένους τα τελευταία χρόνια ανεμόμυλους.

Επίσης πήγαιναν και στη Νέα Χιλή για κάποιες ημέρες καλοκαιρινών διακοπών, αφού από εκεί είναι η μητέρα της.

Κοίλα Αλεξανδρούπολης: Το χωριό του πατέρα της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερίας Χατζηγεωργίου

Όπως είπε μάλιστα στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σκοπεύει να επισκέπτεται τον Έβρο όχι μόνο με την θεσμική της ιδιότητα, αλλά όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της ως υφυπουργού Μακεδομίας-Θράκης και ιδιωτικά, γιατί είναι ο τόπος καταγωγής της.

Ένα σχόλιο

  1. Είδατε με το να κρατάει κανείς την ομπρέλλα του Πρωθυπουργού, το πού μπορεί να φτάσει;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*