Ορεστιάδα: Ο συνταξιούχος τραπεζικός Βασίλειος Φαρφάρας συστρατεύθηκε με την υποψήφια δήμαρχο Μαρία Γκουγκουσκίδου

Ορεστιάδα: Ο συνταξιούχος τραπεζικός Βασίλειος Φαρφάρας συστρατεύθηκε με την υποψήφια δήμαρχο Μαρία Γκουγκουσκίδου

Νέοι υποψήφιοι στηρίζουν καθημερινά την προσπάθεια της υποψήφιας δημάρχου Ορεστιάδας Μαρίας Γκουγκουσκίδου και συστρατεύονται μαζί της για αλλαγή στην δημοτική αρχή. Ένας ακόμα είναι ο συνταξιούχος τραπεζικός Βασίλειος Φαρφάρας που θα είναι υποψήφιος μαζί της.

Όπως αναφέρει η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω” με ανακοίνωση της:

“Άνθρωποι που έγραψαν τη δική τους ιστορία σε σημαντικούς τομείς δραστηριότητας και ανησυχούν για την επόμενη μέρα. Άνθρωποι που συμμετείχαν σε συλλογικές προσπάθειες και σήμερα βλέπουν οπισθοδρόμηση και αβεβαιότητα. Άνθρωποι που παρότι ο επαγγελματικός τους βίος περαιώθηκε, αισθάνονται ανασφαλείς κυρίως για τα παιδιά τους και τους νέους. Άνθρωποι που αισθάνονται ότι πρέπει ακόμα να προσφέρουν προστρέχουν στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω”.

Ο συνταξιούχος λόγω αναπηρίας κ. Βασίλειος Φαρφάρας συναντήθηκε με την κ. Μαρία Γκουγκουσκίδου και συμφώνησαν τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια των Δημοτικών Εκλογών.

Αμέσως μετά ο κ. Φαρφάρας δήλωσε :

Ο Βόρειος Έβρος όσο πάει και αποδυναμώνεται. Η έλλειψη ενός Αναπτυξιακού Σχεδίου που θα υποστηριχθεί από Τοπικές, Περιφερειακές και Εθνικές Αρχές έκανε τα πράγματα πλέον πολύ δύσκολα.

Οι θέσεις που πήρε η κ. Γκουγκουσκίδου για το Εργοστάσιο Ζάχαρης, για το ξαναζωντάνεμα της αγοράς, για τη διαφάνεια και τις απευθείας αναθέσεις, για την πρωτογενή παραγωγή, τις θέσεις να σταματήσει η οικονομική αιμορραγία τύπου Ρουβά και Πάολα στις γιορτές του Άρδα, ήταν σοβαρές, μελετημένες και αναπτυξιακές. Η κ. Γκουγκουσκίδου με κέρδισε με τις θέσεις της, δίνει μια μάχη αρχών και προτάσεων. Γι’ αυτό είμαι μαζί της.

Η υποψήφια Δήμαρχος δήλωσε :

Ο κ. Φαρφάρας είναι άνθρωπος της δημιουργίας και της προσφοράς. Δούλεψε στη ζωή του σκληρά, κόντρα σε προβλήματα και προκαταλήψεις και τα κατάφερε. Σήμερα ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών του και του τόπου. Αποφάσισε με τη συμμετοχή του να ωθήσει τις εξελίξεις σε θετική κατεύθυνση. Εμείς και η Ορεστιάδα χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους. Θα μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε παραγωγικά σχέδια, να σχεδιάσουμε έναν Δήμο πρότυπο, να σχεδιάσουμε πιο αποτελεσματικά τις κοινωνικές μας δομές. Σε καλωσορίζω Βασίλη, καλή δύναμη και καλή συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα της δημοτικής μας παράταξης.

Ο Βασίλειος Φαρφάρας είναι 57 ετών, απόφοιτος του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας. Είναι συνταξιούχος. Εργάσθηκε 27 χρόνια στην Εθνική Τράπεζα στο κατάστημα της Ορεστιάδας. Υπήρξε σ’ όλη την διάρκεια της θητείας του αντιπρόσωπος των εργαζομένων του καταστήματος της Ορεστιάδας στο Πανελλήνιο σωματείο των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας. Είναι παντρεμένος και έχει 2 γιους.