Επειδή αυτά αρέσουν στον… Τοψίδη: Φαβορί για Περιφερειάρχη τον Μέτιο, δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες

Επειδή αυτά αρέσουν στον… Τοψίδη: Φαβορί για Περιφερειάρχη τον Μέτιο, δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες

Φαβορί τον Χρήστο Μέτιο για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δίνουν οι στοιχηματικές ευκαιρίες, μόλις ξεκίνησε να ανακοινώνει επίσημα υποψήφιους σε διάφορους νομούς, αλλά και μετά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θράκη.

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις της πιο γνωστής ελληνικής εταιρείας, μετά φυσικά τον αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο του χώρου ΟΠΑΠ και συγκεκριμένα του Stoiximan, στην ενότητα όπου προφέρονται για στοιχηματισμό οι Περιφερειακές Εκλογές σε όλη την Ελλάδα, δίνουν 1.90 απόδοση στο νυν Περιφερειάρχη, στον κ.Τοψίδη 2 και στον Κώστα Κατσιμίγα 8.50. Κάτι που σημαίνει πως θεωρείται φαβορί ο κ.Μέτιος να συνεχίσει στην Περιφέρεια.

Βέβαια, όπως είχαμε γράψει και πριν λίγο καιρό, τα φαβορί στο στοίχημα δεν επιβεβαιώνονται πάντα, απλά αναφέρουμε το συγκεκριμένο γεγονός, επειδή ο Τοψίδης είχε κάνει τότε “σημαία” του προβλέψεις κάποιας στοιχηματικής εταιρείας που εμφάνιζαν τον ίδιο φαβορί και δεύτερο τον Μέτιο. Τότε όμως ο τελευταίος δεν είχε κάνει το παραμικρό, σε αντίθεση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου που οργάνωνε πανάκριβες επικοινωνιακές φιέστες και δημιουργούσε εντυπώσεις. Μάλιστα…περιέφερε τις συγκεκριμένες προβλέψεις με το κινητό του και τις έδειχνε σε διάφορους. Επίσης, είχε φροντίσει να διοχετεύσει στα ΜΜΕ που τον στηρίζουν στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ το συγκεκριμένο γεγονός.

Αρκούσαν όμως μερικές μόνο κινήσεις του Χρήστου Μέτιου, η απόφαση του Δημήτρη Πέτροβιτς να συμπορευθεί μαζί του, για να… γυρίσει αμέσως το κλίμα και όλα δείχνουν πως όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στις εκλογές, με τις υποψηφιότητες που θα ανακοινώνει, ο νυν Περιφερειάρχης θα γίνεται το ακλόνητο φαβορί. Καλό θα ήταν μάλιστα και ο Χριστόδουλος Τοψίδης να.. ποντάρει μερικά χρήματα στη νίκη Μέτιου, μήπως βγάλει κάποια από τα πάρα πολλά έξοδα που κάνει για τις εκλογές, αφού όλοι βλέπουν ότι το χρήμα ρέει άφθονο παντού.

Άλλωστε ο ίδιος γνωρίζει καλά από τζόγο, από τον καιρό που είχε τα παράνομα “φρουτάκια” στην Ορεστιάδα και μάζευε το χρήμα από τους αφελείς που πήγαν και έπαιζαν στα διάφορα μαγαζιά του.